Türkçe Rap Tier List

mucel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,093
bunlar kişisel görüştür buna göre yargılamayı unutmayın
1744722935485.png

Gazapizm'i B'ye Patron'u C'ye, Allame'yi de S'e belki en üste alırdım. Haricinde gözüme çarpan çok bir fark yok gibi. Böyle topluca bakınca karar veremedim geneliyle hepsi iyi, dinlediğim ve sevdiğim rapçiler.

gereksiz bir konu kişiselleştirilmiş fikirlerlerden ibaret. ahmet daha iyi rapçi bu der mehmet hayır diğeri der konu dışı bölümüne aktarın

gereksiz bir konu kişiselleştirilmiş fikirlerlerden ibaret. ahmet daha iyi rapçi bu der mehmet hayır diğeri der konu dışı bölümüne aktarın
zaten müzik diye bir kategori var o yüzden oraya koydum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ceza nasıl A katmanında olabilir ????
rapi fazla basit ve aşırı beğenmiyorum sırf hızlı okuyor diye üstlere koyamazdım fakat medcezir 2001 gibi şaheserleride olduğunu kabul ediyorum türkçe rapin en önemli isimlerinden biri fakat bana fazla hitap etmiyor

velet niye yok o direk ilk 2 tier den birine girer bence

Tartışma olmayacaksa o zaman kişisel görüşün konu olmasına gerek yok. Ceza A diyen bir kişisel görüş olmamalı. Joker'i D koyacak da olmamalı.

göremedim maalesef

Şanışer de tier b de çok düşük kalmış kanımca
biraz kararsız kaldım onda fakat biraz aşağıda tutmak istedim yaptığı tarzdan dolayı

Normieden sonrasına bakmadım
Neden?norm enden çok eskiden beri kaliteli rap yapar asla duruşunuda bozmadı son olaylar haricinde

Geri