Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

Mezuna kalmalı mıyım?

Her şeyden bağımsız ve başka öncül olmadan sadece bu soruyu soruyorum. İstediğim üniversite gelmedi bölümüm için. Mezuna kalmalı mıyım?
  2. ''Wolfred!ghT

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Makine Mühendisliği Hakkında

Üniversitenin bu bölümü iyi mi? Bilgisi veya deneyimi olan var mı?
  3. ''Wolfred!ghT

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

En çokta bir aile üyesinin beklentisi koyuyor insana. 2024 All Star...Bekle beni ben geliyorum.
  4. ''Wolfred!ghT

Okul yks sonucunu görebiliyor mu

Görüyorlar.
  5. ''Wolfred!ghT

Lise Tercih Ekranı Ne Zaman Açılacak?

Hocam şu saatte açmazlar. Sabaha karşı veya öğleden sonra 1-2 gibi açarlar.
  6. ''Wolfred!ghT

Biyolojiden nefret ediyorum

Biyolojiye laf atmayın cnm. Nelerden soru gelebileceği en net olan ders. Sadece ezber yapıp üzerine soru çözülecek.
  7. ''Wolfred!ghT

Ailem Bölümümü Değiştirmeme İzin Vermiyor

Senin yerine onlar mı okuyacak ? Allah'ım yaw.
  8. ''Wolfred!ghT

İnsanlar mı boş özgüvenli yoksa benim mi kafam çalışmıyor ?

Ya hocam sizde yeni bir polemik yaratmayın.
  9. ''Wolfred!ghT

1 yılda YKS'ye nasıl hazırlanılır?

Hocam,sizi gerçekten anlıyorum. Bu sene çalışıp istediğiniz yere girmeniz lazım. Yoksa bir sene daha olursa bedelini mental sağlığınla ödüyorsun. Naçizane tavsiyem önce yapabileceğinize inanın ve hedefinizi belirleyin.
  10. ''Wolfred!ghT

ilk dönem notu değişir mi?

Devlet okulunda ise değişmez.
  11. ''Wolfred!ghT

Performans ödevi yapılabilir mi?

Düşük aldığım bir sınavdan dönem sonu bir performans ödevi yapılabilir mi?
  12. ''Wolfred!ghT

biyolojiden kalıcam yardım

Açık uçlu mu yoksa test şeklinde mi olacak sınav? Eğer açık uçlu ise öğretmenler fazladan puan verebilir.Kolay kolay bırakmazlar. Hele son sınavlarda bırakırlar ise yazın gelip tekrar sizi bizzat sınava tabii tutacaklar. Kimse yaz tatilinde okulda olmak istemez.
  13. ''Wolfred!ghT

biyolojiden kalıcam yardım

Biyoloji de sadece konu anlatım yapılmalı. Soru çözmek ise okyanusta olta ile balık tutmaya benzer. Galiba canlıların sınıflandırılması konusu çalışacaksın. Tam ezberlik konu. Zevkli de. Kolay gelsin.
  14. ''Wolfred!ghT

İngilizcemi Nasıl Geliştirebilirim?

Hocam tek kelimeyle durumu özetlemişsiniz.
  15. ''Wolfred!ghT

11 sayısal Dershaneye gitmelimiyim?

Hocam içeriğini biliyorum. 8. Sınıf için belki yararlı olabilir.Lakin YKS için böyle bir şey yeterli olmaz. Arkadaşın benim gibi 9 ve 10.sınıf konuları eksik hatta yok. Gidip okulundaki rehberlik servisi ile bir görüşme gerçekleştirmesi daha mantıklı olur. TYT'yi bitirse harika olur.
  16. ''Wolfred!ghT

11 sayısal Dershaneye gitmelimiyim?

Doping hafıza alınmaz. Pandemi vakti kardeşime almıştık. Hiç bir şey yok. Aynısını YouTube'dan çalışsan daha faydalı.
  17. ''Wolfred!ghT

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

Fen lisesi.
  18. ''Wolfred!ghT

10. Sınıf bittiğinde okul değiştirebilirmiyim

Kitap durumu bizde de var. Lakin kitap alamayacak kişilere okulun bütçesinden kitap alınıyor. Şükür ki böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Eğer geçmek istiyor isen geçebilirsiniz. Nakil aldırma gibi durumlar var. Lakin aileniz bu konu hakkındaki ne düşünüyorlar? Onların fikirleri neler?
  19. ''Wolfred!ghT

11.Sınıfım Sizce Bölümümü Değiştirmelimiyim ?

Üniversiteye gitmek için sayısala gidenler neden işsiz kalacağını bile bile kötü üniversitelere gider ki?
  20. ''Wolfred!ghT

okullar sizce kapanır mı ?

O profesör doçent doktora galaksi koruyucusu orgeneral korgeneral ordinaryüs @Mert Özkaya hazretleri. Onun yaptığı her tahmin ve söylediği her söz bizim için gerçeklik gibidir.(!)
Top Bottom