Neler Yeni

1 yılda YKS'ye nasıl hazırlanılır?

Napoli

80+
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Evde huzur yok, hayatımda ilk defa sınava gireceğim. Ortaokulda hiç ders dinlemedim liseyi açıktan bitirdiğim için hiç temelim yoktu. Yeni yeni çalışmaya başladım tüm sayısal derslerde TYT'nin ilk konularındayım. Arkadaşlar benim bu sene tekte halletmem lazım bir an önce gitmek istiyorum bu evden. Fakat ders programım yok yani düzensizim ne yapmam lazım nasıl bir ders programı önerirsiniz? Sayısaldan gireceğim günde 10 15 saat çalışırım gerekirse gerçekten hiç sorun değil yeter ki ne yaptığım belli olsun. Gerçekten moralim çok bozuk ve bunun sınavımı etkilemesine müsaade etmek istemiyorum.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Evde huzur yok, hayatımda ilk defa sınava gireceğim. Ortaokulda hiç ders dinlemedim liseyi açıktan bitirdiğim için hiç temelim yoktu. Yeni yeni çalışmaya başladım tüm sayısal derslerde TYT'nin ilk konularındayım. Arkadaşlar benim bu sene tekte halletmem lazım bir an önce gitmek istiyorum bu evden. Fakat ders programım yok yani düzensizim ne yapmam lazım nasıl bir ders programı önerirsiniz? Sayısaldan gireceğim günde 10 15 saat çalışırım gerekirse gerçekten hiç sorun değil yeter ki ne yaptığım belli olsun. Gerçekten moralim çok bozuk ve bunun sınavımı etkilemesine müsaade etmek istemiyorum.
Hocam,sizi gerçekten anlıyorum.
Bu sene çalışıp istediğiniz yere girmeniz lazım.
Yoksa bir sene daha olursa bedelini mental sağlığınla ödüyorsun.
Naçizane tavsiyem önce yapabileceğinize inanın ve hedefinizi belirleyin.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yazın TYT'yi bitir. Zaten YT kanallarının TYT kampları başladı onlarla beraber ilerleyebilirsin.
Türkçe için tabiri caizse eşşek gibi paragraf çözmek gerekiyor.
AYT'yi Eylül gibi başlayıp en geç Nisan sonunda bitirmen gerekiyor ve ardından denemelere başlamalısın.

Napoli

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam,sizi gerçekten anlıyorum.
Bu sene çalışıp istediğiniz yere girmeniz lazım.
Yoksa bir sene daha olursa bedelini mental sağlığınla ödüyorsun.
Naçizane tavsiyem önce yapabileceğinize inanın ve hedefinizi belirleyin.
Kendime inanıyorum ama ders programım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazın TYT'yi bitir. Zaten YT kanallarının TYT kampları başladı onlarla beraber ilerleyebilirsin.
Türkçe için tabiri caizse eşşek gibi paragraf çözmek gerekiyor.
AYT'yi Eylül gibi başlayıp en geç Nisan sonunda bitirmen gerekiyor ve ardından denemelere başlamalısın.
Evet hocam çoğu kanal kamp videoları yayınladı başlayacak yakın zamanda. Onlarla ilerleyeceğim ama ders programını nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendime inanıyorum ama ders programım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam çoğu kanal kamp videoları yayınladı başlayacak yakın zamanda. Onlarla ilerleyeceğim ama ders programını nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz?
O Matematiği vs. bitireceksin sonra test çözeceksin başka bir şey yapmana gerek yok.
Video izle test çöz izle test çöz.
Konular bittiğinde deneme çöz.
Günlük paragraf çözmeyi ihmal etme yeterli.
Yaz ayını TYT'ye harcaman lazım.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
şuan başlarsan dediğin gibi sıkı çalışırsan yaparsın

Napoli

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O Matematiği vs. bitireceksin sonra test çözeceksin başka bir şey yapmana gerek yok.
Video izle test çöz izle test çöz.
Konular bittiğinde deneme çöz.
Günlük paragraf çözmeyi ihmal etme yeterli.
Yaz ayını TYT'ye harcaman lazım.
Hocam her gün kesin paragraf ve matematik çözeceğim ama diğer dersleri nasıl yapmalıyım? gün gün düzenli bir ders programı oluşturmak istiyorum örneğin bugün mat türkçe fizik, ertesi gün mat türkçe biyoloji ve kimya gibi.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam her gün kesin paragraf ve matematik çözeceğim ama diğer dersleri nasıl yapmalıyım? gün gün düzenli bir ders programı oluşturmak istiyorum örneğin bugün mat türkçe fizik, ertesi gün mat türkçe biyoloji ve kimya gibi.
Öyle yapmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom