Neler Yeni

11 sayısal Dershaneye gitmelimiyim?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bence sorun kardeşinde olabilir direk sisteme alınmaz demen kötü çözücü matematik açısından 8.sınıf için yararlı
Hocam içeriğini biliyorum.
8. Sınıf için belki yararlı olabilir.Lakin YKS için böyle bir şey yeterli olmaz.
Arkadaşın benim gibi 9 ve 10.sınıf konuları eksik hatta yok.
Gidip okulundaki rehberlik servisi ile bir görüşme gerçekleştirmesi daha mantıklı olur.
TYT'yi bitirse harika olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zeynep
raunt online bir dershane olarak pandemi döneminde yapabileceğinin en iyisini yapıyor yüksek kalite soruları ve denemeleri var sana analiz nasıl yapılır öğretiyor ve streslenmeden istediğin zaman dersin elinin altında olduğunu bilmek insanı çok rahatlatıyor

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
dershane öneririm gidince faydasını görüyorsun dersi dinlemez kafamı koyar etrafı izlerdim oradan bile bilgiler duya duya aklımda kalırdı fen hocamız çok kötüydü sevmezdim kadını ama anlattıklarını anlıyordum sonrasında okula gittiğimde konuları hoca bana anlattırmaya başlamıştı hiç çalışmadığım halde lgs'ye top lane jax oynayarak uyuyamadığım hastalandığım gecenin sabahında girip 355 almıştım şahsen 12. sınıfta dershaneye yazılmayı düşünüyorum sanada bunu öneririm 11. sınıf erken çünkü erkenden yazılırsan dershaneyi bırakırsın haftasonu tatilin bile yok ben şahsen bıkmıştım artık dersten ve dershaneyi 5. ayda bırakmıştım

Max imre

80+ Bronze
Kardeşim şimdi. Antrenmanlarla geometri(iki tane var 1. üçgenler 2. diğer konular) kitabını alıp başlıyorsun. Ve matematik için konulara başlıyorsun(youtube'dan videolar mevcut) önce kolay düzey soru bankalarıyla başlıyorsun. Birey a olabilir(matematik ve geometri için. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim şimdi. Antrenmanlarla geometri(iki tane var 1. üçgenler 2. diğer konular) kitabını alıp başlıyorsun. Ve matematik için konulara başlıyorsun(youtube'dan videolar mevcut) önce kolay düzey soru bankalarıyla başlıyorsun. Birey a olabilir(matematik ve geometri için. :)
La konu eskiymiş. Umarım boşuna yazmadık. :(

Little Cat

80+ Bronze
Dershaneyi gereksiz görüyorum, onun yerine YouTube üzerinden çalışabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom