Arama sonuçları: *

1. S

Edebiyatta kaldım sınıfı geçebilirmiyim

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde sınıfta kalma olmayacak Tahmin ettigim gibi
  2. S

Ben hiç oyle bişe gormedim en azından deprem olmayan iller için geçersiz diye tahmin ediyom
  3. S

Genel ort 59 3veya4 dersden kalcam edebiyatta dahil olmak üzere şimdi benim halim ne olacak
  4. S

Edebiyattan kalırsam diğer kaldığım derslerin sorumluluk sınavına girermiyim

Öncelikle saol Ben bu edebiyatı bi güzel söveyim siz anladınız nefret ediyorum ve edemiyom yani kafa basmıyor yok ** olmuyor işte onun yerine mat grlsin ya, acıkcası mat sınavını(lise mat ı liseliler anladı) cok edemiyom(40 dan asagı almadımda max 65e cıkmıs lisede) ama derslerde hoca anlatırken...
  5. S

Edebiyattan kalırsam diğer kaldığım derslerin sorumluluk sınavına girermiyim

Bende edebiyat notlarım 30 15😂 bakalım kalcakmıyım
  6. S

Hocam notumu 5 puan az girmiş

İçinde kalıcaksa et hayır derse de uzatma derim
  7. S

Hocam notumu 5 puan az girmiş

Ders kredisi azsa ugrasma bile 5puanın lafı olmaz bence bi durum(genel ortalama 49 dur vs vs)yoksa konusma bile bence
  8. S

lisede 2 yılım boşa geçti

Bide sunuda ekliyim sınıfta kalanlar bi durum vs yoksa harbi kendi mallıklarından dolayıdır bunu basda belirtiyim eger hedefin geçmekse dersleri azda olsa dinle hocalarla iyi geçin saygısızlık vs etme bide konusma ben liseyi uyuyarak geçirdim suan 8 zayıfım var gjjf ama genel ort49 sozlulerle...
  9. S

lisede 2 yılım boşa geçti

Bi fikir vercem okul ingilizcen(benimde iyi lise 3 teyim ama yes bile diyemiyorum ingilizce notlarımın iyi olmasına ragmen bi yurt dısına cıksam derdimi anlatamam yani okuldaki ingilizceyle bişe olmaz o yuzden ayırdım okul ingilizce diye)iyi gözüküyor genel ingilizceni geliştirmeye calıs derim...
  10. S

Pdf deki gorsel üzerinde nasıl oynama yapabilirim

İphone 8 üzerinden yapcam Pdf deki bi resim üzerinde ingilizce yazılar var ve ben bunları türkçe edicem ama ingilizce yazıları silmeden pdf üzerinden oluyorsa nasıl olmuyorsa nasıl edicem Ornek gorsel:
  11. S

Nasıl irade sahibi olurum

Ben bir psikolog değilim veya bu konu hangi meslek dalını ilgilendiriyorsa değilim ama bence iradeni kontrol edersen kendini odullerdin basarı oldugun vakit bu seni daha cok tesvik eder daha basarıya iter seni yani dedigim gibi ben bu konunun meslegini yapmıyorum sadece düşünce mi dedim...
  12. S

Lisans nedir anlatabilecek var mı

2 yıllık düşünüyom üniyi
  13. S

Lisans nedir anlatabilecek var mı

Şimdi ben ogrenciyim ünide okucam yuksek lisans mı olcam üniyi okurken
  14. S

Alan Seçmeme yardımcı olur musunuz

Matematik ingilizce varsa yazılımcı ol zaten devir teknoloji devri ben olsam yazılımcı olurdum
Top Bottom