Neler Yeni

Edebiyattan kalırsam diğer kaldığım derslerin sorumluluk sınavına girermiyim

ozgurf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
özgür
Şuan ortalamam 50nin üstünde ama edebiyattan kalıyorum onun sorumluluğuna giriceğimi biliyorum fakat yanında 3 dersten daha kalıyorum onlarında sorumluluğuna giricem mi

merting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mert
Benim bir kere büte girmişliğim var edebiyat dışında büt yoktu benim zamanımda değişmediyse hala öyledir edebiyat dışında matematikden ve fizikten kalmıştım onlarda büte girmedim sorun olmadı lise bitmeden bütü geçmen lazım yoksa diploma alamazsın benim bilgim böyle en doğru bilgiyi öğrenci işlerinden alabilirsin

Hanaz

80+ Gold
Şuan ortalamam 50nin üstünde ama edebiyattan kalıyorum onun sorumluluğuna giriceğimi biliyorum fakat yanında 3 dersten daha kalıyorum onlarında sorumluluğuna giricem mi
3 yıldır mattan kalıyorum öbürlerinden geçiyorum bişi olmuyor

kırmızışarapp

80+ Silver
Girersin :' )

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Sadece edebiyata giriyorsun diye biliyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
kerim hocam geçmiş olsun gibi duruyo
Öncelikle saol
Ben bu edebiyatı bi güzel söveyim siz anladınız nefret ediyorum ve edemiyom yani kafa basmıyor yok ** olmuyor işte onun yerine mat grlsin ya, acıkcası mat sınavını(lise mat ı liseliler anladı) cok edemiyom(40 dan asagı almadımda max 65e cıkmıs lisede) ama derslerde hoca anlatırken genellikle edebiliyorum edemedigim vakit hoca yardım etti mi edebiliyom ama sınavlardada nedense dersdeki soruyla sınavdaki sey farklı o durumu bi anlamıs degilim ama dersd anladıgım için sozluler yuksek cok rahat geçiyorum

Egitim bakanı olursam ilk iş edebiyat kaldırmak olucak

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,718
İsim
Oozdmrsm
beyler şimdi genel ortalama 50 ve üstü olsa edebiyattan geçip iki dersten kalsam kaldığım derslerin sorumluluğuna giriyor muyum? bilen biri soruma cevap verirse sevinirim

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eren Cem
beyler şimdi genel ortalama 50 ve üstü olsa edebiyattan geçip iki dersten kalsam kaldığım derslerin sorumluluğuna giriyor muyum? bilen biri soruma cevap verirse sevinirim
hayır sadece edebiyat'ın sorumluluğu var

Top Bottom