Fatih Sultan Terim 80+ Silver Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 2,136 Dahası Reaksiyon skoru 7,721 Konum Adı geçenlerle rakip bile değiliz. İsim Oozdmrsm 6 Haziran 2023 #14 Eren Cem yazmış: hayır sadece edebiyat'ın sorumluluğu var Devamı için tıklayın... eyvallah hocam içim rahatladı XD
Eren Cem yazmış: hayır sadece edebiyat'ın sorumluluğu var Devamı için tıklayın... eyvallah hocam içim rahatladı XD
oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,200 Dahası Reaksiyon skoru 4,539 İsim Olcay akbulut 6 Haziran 2023 #15 ozgurf yazmış: Şuan ortalamam 50nin üstünde ama edebiyattan kalıyorum onun sorumluluğuna giriceğimi biliyorum fakat yanında 3 dersten daha kalıyorum onlarında sorumluluğuna giricem mi Devamı için tıklayın... Sadece edebiyat sorumlusuna giriyorsun hocam, ayni durum basima geldi sadece edebiyattan sorumlu kaldim
ozgurf yazmış: Şuan ortalamam 50nin üstünde ama edebiyattan kalıyorum onun sorumluluğuna giriceğimi biliyorum fakat yanında 3 dersten daha kalıyorum onlarında sorumluluğuna giricem mi Devamı için tıklayın... Sadece edebiyat sorumlusuna giriyorsun hocam, ayni durum basima geldi sadece edebiyattan sorumlu kaldim