Arama sonuçları: *

1. 19fenerlibey07

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Okul yeni bitti hocam toplam 30k kredi almışım. İlk aldigim zamanlar biraz biriktirip 10 gram altın almıştım 8 bine falan, kalan parayida yedim hep şimdi ise altinin değeri neredeyse 30k oldu
  2. 19fenerlibey07

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Benim babamda emekli ve biz iki kardeş 2 yıl aynı anda üni okuduk ve yinede çıkmadı. Kredi aldım
  3. 19fenerlibey07

Üniversiteli kyk da kalan arkadaşlar yardım edebilimisiniz

Babamın bir arabası var emekli maaşı var bana KYK çıkmamıştı. Çıkmadığı zamanlar KYK odaları 4 kişilikti. Daha sonra odaları 8 kişilik yaptılar. Öyle çıktı KYK bana. Birazda gideceğin yerin kontenjanına bağlı
  4. 19fenerlibey07

KYK da 6 kişilik odada kalan oldu mu ?

Yarın 8 kişilik odaya gidiyorum 😄
  5. 19fenerlibey07

KYK bursu çıkma ihtimali

Maddi durumu iyilere çıkıyor evet benim bir arkadaşım KYK yerine dublex evde kalıyor durumu iyi ama KYK bursu alıyor
  6. 19fenerlibey07

KYK interneti nasıl ?

Berbat sosyal medya girerse dua ed en azından bizimki öyle
  7. 19fenerlibey07

Kyk yurdu kazandım sonrasında ne yapmalıyım

Parayı yatirdiysan ilk kayitin yapılmış oluyor zaten evrakları gidince teslim ediyorsun adli sicil kaydı 5-6 fotograf öğrenci belgesi falan istiyorlar tam hatırlamıyorum birdaha araman gerekiyir
  8. 19fenerlibey07

Kyk yurdu mu ev mi??

Paran varsa yüzde bin ev ev gibisi yok
  9. 19fenerlibey07

KYK Yurt Sonuçları Açıklandı!

Bizim oda 4 kişilikti 8 kişilik koğuş yapmışlar artı tip dereceside aynı kalmış aynı parayı veriyoruz 😄
  10. 19fenerlibey07

Devlet üniversitesi ücretleri

2. Öğretim değilsen harç felan yok
  11. 19fenerlibey07

TYT'de sıralama mı puan mı önemli?

Tercihini sıralamaya göre yapacaksın puana bakma bile sadece sıralama önemli
Top Bottom