michaeljohn37
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 58
- İsim
- ahmet muhsin
Arkadaşlar yks ye girdim, üniversiteye gideceğim kyk da kalmak istiyorum babamın bilanço vergi diye bişeyi varmış galiba biz yüksek gelirli olarak görünüyoruz. babam zamanında çok borç ödedi gelinlikçimiz var yanlış değilsem 2013 ten 2016 ya kadar 1m TL den fazla borç ödedi hala da ödemeye devam ediyor(nasıl bir borçsa)
sorum şu babamın söylemine göre bilanço vergisini sanırım çok ödediği için beni kyk yurtlarına almıyorlarmış. yani bu doğrumu rica etsem bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? şimdiden teşekkürler
şunu söyliyim durumumuz şuan o kadar iyi değil ,borçlardan ötürü ev tutsa çok zorlanacak durumda babam ondan bu konuyu açıyorum şimdiden minnettarım
sorum şu babamın söylemine göre bilanço vergisini sanırım çok ödediği için beni kyk yurtlarına almıyorlarmış. yani bu doğrumu rica etsem bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
şunu söyliyim durumumuz şuan o kadar iyi değil ,borçlardan ötürü ev tutsa çok zorlanacak durumda babam ondan bu konuyu açıyorum şimdiden minnettarım