Neler Yeni

Kyk yurdu mu ev mi??

yusuftheayay

80+ Bronze
Şuan 3 arkadaş bir evde kalmayı planlıyoruz ev hazır, bu sene yurt çıktı ama 6 ve 4 kişilik odalar hangisinin geleceği belli değil maddi olarak bir sıkıntı yok evin bi kaç sorunu var ama 6 kişi daha büyük bir sorun gibi sizin düşünceleriniz ne?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,170
İsim
Oğuz Oğuz
Şuan 3 arkadaş bir evde kalmayı planlıyoruz ev hazır, bu sene yurt çıktı ama 6 ve 4 kişilik odalar hangisinin geleceği belli değil maddi olarak bir sıkıntı yok evin bi kaç sorunu var ama 6 kişi daha büyük bir sorun gibi sizin düşünceleriniz ne?
Özel yurtta kalmış biri olarak bütçe varsa her zaman ev.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Megan

80+ Silver
1.tip (en kötü) yurtta kalan birisi olarak bana göre zengin değilseniz yurtta kalın. Ben zengin olsam özel yurtta kalırdım yine de evde kalmazdım. Evde kalsan bir sürü sorumluluğun altına giriyorsun

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkisini de deneyimlemiş biri olarak. Maddi bir sıkıntın yoksa tabii ki ev. Ama arkadaşlarını iyi seçmen gerek. Evde yaşamak normal arkadaşlığa benzemiyor.

yusuftheayay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de deneyimlemiş biri olarak. Maddi bir sıkıntın yoksa tabii ki ev. Ama arkadaşlarını iyi seçmen gerek. Evde yaşamak normal arkadaşlığa benzemiyor.
Arkadaşta bir sıkıntım olacağını düşünmüyorum evi çekip çevirebilecek kişiler, yemek vs anlıyorlar

Rulep

80+ Gold
ben yurt ortamını merak ediyorum o yüzden yurdu tercih ederdim tek başına ev olur ama arkadaşlara eve çıkmak pek mantıklı gelmiyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşta bir sıkıntım olacağını düşünmüyorum evi çekip çevirebilecek kişiler, yemek vs anlıyorlar
O zaman hiç düşünme. Herkes birer görev üstlense kafi. Zamanla birbirinizin eksiklerini kapatıyorsunuz zaten tecrübe ederek.

yukia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
ev hocam imkaniniz varsa yurdun yanına bile yaklaşmayin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular