Kyk yurdu mu ev mi??

yusuftheayay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,080
Şuan 3 arkadaş bir evde kalmayı planlıyoruz ev hazır, bu sene yurt çıktı ama 6 ve 4 kişilik odalar hangisinin geleceği belli değil maddi olarak bir sıkıntı yok evin bi kaç sorunu var ama 6 kişi daha büyük bir sorun gibi sizin düşünceleriniz ne?

Şuan 3 arkadaş bir evde kalmayı planlıyoruz ev hazır, bu sene yurt çıktı ama 6 ve 4 kişilik odalar hangisinin geleceği belli değil maddi olarak bir sıkıntı yok evin bi kaç sorunu var ama 6 kişi daha büyük bir sorun gibi sizin düşünceleriniz ne?
Özel yurtta kalmış biri olarak bütçe varsa her zaman ev.

1.tip (en kötü) yurtta kalan birisi olarak bana göre zengin değilseniz yurtta kalın. Ben zengin olsam özel yurtta kalırdım yine de evde kalmazdım. Evde kalsan bir sürü sorumluluğun altına giriyorsun

İkisini de deneyimlemiş biri olarak. Maddi bir sıkıntın yoksa tabii ki ev. Ama arkadaşlarını iyi seçmen gerek. Evde yaşamak normal arkadaşlığa benzemiyor.

İkisini de deneyimlemiş biri olarak. Maddi bir sıkıntın yoksa tabii ki ev. Ama arkadaşlarını iyi seçmen gerek. Evde yaşamak normal arkadaşlığa benzemiyor.
Arkadaşta bir sıkıntım olacağını düşünmüyorum evi çekip çevirebilecek kişiler, yemek vs anlıyorlar

ben yurt ortamını merak ediyorum o yüzden yurdu tercih ederdim tek başına ev olur ama arkadaşlara eve çıkmak pek mantıklı gelmiyor

Arkadaşta bir sıkıntım olacağını düşünmüyorum evi çekip çevirebilecek kişiler, yemek vs anlıyorlar
O zaman hiç düşünme. Herkes birer görev üstlense kafi. Zamanla birbirinizin eksiklerini kapatıyorsunuz zaten tecrübe ederek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,483
Üyeler
201,222
Son üye
Woriaakonusuyor

Geri