VSArolann
80+
Dahası
doğma büyüme şanlıurfadayım bir dönem istanbulda bir dönem gaziantepte. urfada uzunca yaşadım ve lise sonum. 2023 o kadar kötüydü ki üstüne çevremdeki herkeside kaybedince açıkcası neye uğradığımı şaşırdım ve psikolojim bozuldu ders bile çalışamaz oldum. sebebi benim egoist olmam ya da ne konuşacağımı bilmemem mi yoksa yakın arkadaş dediğim insanlar mı bana yakın değildi bilemiyorum. koskoca 15 yıl urfada yaşadım bir tane selam verenim yok. (berber hariç ve akrabalar) 1 tane dostum var kaç tane arkadaşım var.. bilmiyorum galiba yok. o tek kişide belli sebeplerden adıyamana taşındı. bir başımayım bu şehir de inanmicaksınız ama durum gerçekten böyle. maddi açıdan durumum iyi , elim yüzüm düzgün, okulda popüler sayılırım okul etkinliklerinde her zaman ben varımdır ve hocalar tarafından da sevilirim hatta bazılarıyla olaylarım var kavgalık ama ne kızlarla aram iyi ne de arkadaşım var.
eskiden çok arkadaşım vardı hepsi sene sene dönem dönem çıktı hayatımdan 2 kişi kaldık o da sebebsiz bir yanlış anlaşılma uğruna bir kız uğruna bana erkeklik yaptı yakın arkadaşım..
onlada yollarımı ayırdım artık bir başımayım
eskiden çok arkadaşım vardı hepsi sene sene dönem dönem çıktı hayatımdan 2 kişi kaldık o da sebebsiz bir yanlış anlaşılma uğruna bir kız uğruna bana erkeklik yaptı yakın arkadaşım..
onlada yollarımı ayırdım artık bir başımayım