Arama sonuçları: *

• Users: 2000hs
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 2000hs

Milli savunma üniversitesi bölüm tercihii

ais ösymden gireceksin diye biliyorum .okula gidip rehber öğretmene sor yardımcı olurlar
  2. 2000hs

9.Sınıf Fizik Sorusu

kesinlikle 😅
  3. 2000hs

9.Sınıf Fizik Sorusu

aynen üçgen benzerliğinden ikizkenar var 6 -6 oluyor 14-6 = 8 buradan 8 de hareket etmeye başladığını görürüz
  4. 2000hs

9.Sınıf Fizik Sorusu

ikizkenar üçgenden 8 N uygulandıığında harekete başladığını görüyorsun yani 8e kadar sürtünme varmış . cevap 8
  5. 2000hs

Yazılıma Nerden Başlamalıyım ?

önemli olan yazılımın mantığını kavramak lazım temeli attıktan sonra gerisi öğrenmek 1 haftayı alır örnek veriyorum sen java biliyorsun 1 haftada python öğrenirsin çünküü ikisi de oop(object-oriented programing) diller oldukları için sadece öğrenmen gereken bir iki syntax oluyor bunları da...
  6. 2000hs

Busuu ile İngizlice öğrenmek

seni Ingilizce ile haşır neşir yapabilecek ne varsa kullan ama busuu özelinde pek yararlı olacağını düşünmüyorum . Biraz da senin şu andaki Ingilizce seviyene göre de değişebilecek bir şey çünkü bu uygulamalar ile b2 seviyesindeysen neredeyse hiç yararı olmaz onun yerine farklı uygulamalara...
  7. 2000hs

Sınavların Olacağı Gün Sınavlar İptal Olacak Mı diye Konuşmak :D

öğrencinin verimliliğini arttırmak güzel bir şey fakat bu kaç öğrenci için geçerli hanigisi çalışacak hangisi çalışmayı tercih edecek 100 kişilik insanların 10 kişisinin verimliliği artacak diye geri kalan 90 kişiyi eğitimsiz bırakmamak lazım belirli bir yere kadarda olsa ite kaka gelmeli yoksa...
  8. 2000hs

Ben normal eğitim için de aynı şeyi isteyen okulları açılmayanlar için genel koştum başta bunu söyleyeyim .bir çok ülke yüz yüze eğitime devam ediyor şu anda çünkü geri kalmamaları gerektiğinin farkındalar. senin sorununa gelecek olacaksak bu sana özel üzücü bir durum . ben eski lise rehber...
  9. 2000hs

ben eğitimin online olmasını savunsam dediğinde doğrusun.
  10. 2000hs

Aga sizden harbiden bir şey olmaz .dd
  11. 2000hs

ne seviyede derken ???
  12. 2000hs

Yani sadece bizim ülkemizde 10k var diyorsun . yanlış anlamıyorum değil mi ?
  13. 2000hs

anladım zaten eğitim olmamasını savunuyorsun ki buna da güzel bir örnek oluyorsun ..d
  14. 2000hs

espri falan değil. başka ülkeler eğitimi tam gaz devam ettirirken bizimkiler twitterdan twit atmakla meşguller . genel anlamda konuştum üstüne alınmana gerek yok.
  15. 2000hs

Aynen Aynen . eğitim olmasın ...sınavlar olmasın ... dersler olmasın... sonra biz neden böyleyiz birim eğlenmek hakkımız değil mi ? sistem fiyatları neden bu halde diye ağlarsınız klasik öğrenci işte.
  16. 2000hs

Neden ortaokul sınavları iptal ama lise sınavları değil?

aga altta alma diye bir şey mi kaldı . eğiim şu anda berbat ötesi adamlar hiçbir şey bildikleri yok . tabii ki bir dayatma olması lazım ki başarı sağlansın . liseler ilk adım sonra orta okulları da açarlar . bir de elma ile armudu karşılaştırmamak lazım
Top Bottom