Neler Yeni

Neden ortaokul sınavları iptal ama lise sınavları değil?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Son açıklamaya göre liseli kardeşlerim kesin sınav olacaklar. Ama ortaokullu kardeşlerimin sınavları iptal edildi. Neden liselileri neden alttan almıyorlar? Bazı hocalar var sırf öğrenciler düşük alsın diye uğraşıyorlar resmen. Bu soruma cevap arıyorum. Teşekkürler!
aga altta alma diye bir şey mi kaldı . eğiim şu anda berbat ötesi adamlar hiçbir şey bildikleri yok . tabii ki bir dayatma olması lazım ki başarı sağlansın . liseler ilk adım sonra orta okulları da açarlar . bir de elma ile armudu karşılaştırmamak lazım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bunu söylediğine göre muhtemelen lise öğrencisi değilsin.

8. Sınıflar için sadece. Onu da başaran görmedim daha önce.
Evet değilim ama 1.dönem sınav olmuştum ve sonra iptal edildi.
YoV çOloşşoYdonOz EhE eHe bon empati yapmam kimseye eHe
Empati neden yapayım siz ortam hazırladınız kendi paniğinize , çalışsaydın burda gelip tweet ile iptal etmeye çalışmayıp full oyun yerine ders çalışsadın şuan kafan rahat ister olsun ister olmasın diyip keyfine bakardın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl başardı ortokul çok zor değilki
Serseri işte , dersteki 1 harfi dinlemeyen kişiler.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Son açıklamaya göre liseli kardeşlerim kesin sınav olacaklar. Ama ortaokullu kardeşlerimin sınavları iptal edildi. Neden liselileri neden alttan almıyorlar? Bazı hocalar var sırf öğrenciler düşük alsın diye uğraşıyorlar resmen. Bu soruma cevap arıyorum. Teşekkürler!
Ne şikayet ettiniz mübarek iki oturup ders dinlemeye, ders çalışmaya acizsiniz. Biz her vize final haftası oturup 10-15 konu çalışıyoruz bu kadar şikayet etmedik.

uydu3

80+ Silver
Empati neden yapayım siz ortam hazırladınız kendi paniğinize , çalışsaydın burda gelip tweet ile iptal etmeye çalışmayıp full oyun yerine ders çalışsadın şuan kafan rahat ister olsun ister olmasın diyip keyfine bakardın.
Yav bana 15şubata kadar deniyorki okul açılmayacak hatta sağlık bakanı diyor ki okulun bu şartlar altında açılması çok doğru olmaz aradan 1gün geçiyor sınav olucaksınız 1günde ne değişiyor acaba bize desinlerki ocak ayında martta sınav olacaksınız tamam diyelim ama olmayacaksınız diyip son aya kadar getirip olucaksınız demelerinin neyi mantıklı ben 9a geçtim yeni dersler var biyoloji almanca kimya fizik vs vs bunlara uzaktan zor alışırken yetmezmiş gibi yüzyüze sınav oluyorum ve tarihini bile son günlerde öğreniyorum daha ne olsun

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22

Twitter kullanmıyorum, evde bilgisayar yok, telefon var oyun yok. Çalıştım ancak olmuyor işte, okul gibi olmuyor.

Yav çalışsaydınız bahane etmeyi bırakın şu virüsü sınavlardan korkuyorum demiyorsunuzda.
Sen belli ortaokul öğrencisisin. Kendin demişsin zaten. Sen bir liseye başla bak bakalım nasıl sinekten yağ çıkarttırıyorlar. Ah kardeşim ah. Umarım lise hayatın kolay geçer.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

lisede lgs den fazla çalışıyorsun

Yav bana 15şubata kadar deniyorki okul açılmayacak hatta sağlık bakanı diyor ki okulun bu şartlar altında açılması çok doğru olmaz aradan 1gün geçiyor sınav olucaksınız 1günde ne değişiyor acaba bize desinlerki ocak ayında martta sınav olacaksınız tamam diyelim ama olmayacaksınız diyip son aya kadar getirip olucaksınız demelerinin neyi mantıklı ben 9a geçtim yeni dersler var biyoloji almanca kimya fizik vs vs bunlara uzaktan zor alışırken yetmezmiş gibi yüzyüze sınav oluyorum ve tarihini bile son günlerde öğreniyorum daha ne olsun
O kadar haklısın ki kardeşim. Zor bir ihtimal ama belki de yine 3-4 gün kala falan fikirlerini değiştirirler.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Tahminim,YKS Gibi nerderse Kariyer sınavı adayı oldukları için. Tahminim şaçma olabilir Ama aklıma bu geldi.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sen belli ortaokul öğrencisisin. Kendin demişsin zaten. Sen bir liseye başla bak bakalım nasıl sinekten yağ çıkarttırıyorlar. Ah kardeşim ah. Umarım lise hayatın kolay geçer.
teşekkürler , lisenin zorluklarını 8.sınıf olsamda anlayabiliyorum ama inanki gönül isterse taş toprağın üstünde durmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom