Neler Yeni

Neden ortaokul sınavları iptal ama lise sınavları değil?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Son açıklamaya göre liseli kardeşlerim kesin sınav olacaklar. Ama ortaokullu kardeşlerimin sınavları iptal edildi. Neden liselileri neden alttan almıyorlar? Bazı hocalar var sırf öğrenciler düşük alsın diye uğraşıyorlar resmen. Bu soruma cevap arıyorum. Teşekkürler!
Ortaokulda ki çocuklar virüsün ciddiyetini anlayamıycakları için maske vs. takmicak çoğu. Gerçi lisede ki öğrencilerinde onlardan iyi olduğu söylenemez ama...

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Ortaokulda ki çocuklar virüsün ciddiyetini anlayamıycakları için maske vs. takmicak çoğu. Gerçi lisede ki öğrencilerinde onlardan iyi olduğu söylenemez ama...
Buna Üniversite öğrencilerini de ekleyelim çoğu eğlenmeye, gezmeye, tozmaya, takılmaya geliyor kimsenin okul umurunda değil. Corona bu durumdayken hiç bir eğitim kurumunun açılmasını ben şahsen desteklemiyorum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
:cry:Size yapılan haksızlıkla ilgili soru soruyorum özür dilerim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe

ZınK

80+
Resim

Böyle bir örgütlenmeden haberim yoktu. Bu kişilerin kendilerini anlatma şekli yanlış o yüzden bir yorum yapmayacağım. Ve bu grubun bana sinirlenme sebebin olmasın şaşırttı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o zaman iyiyiz değil mi? @ZınK

ZınK

80+
Böyle bir örgütlenmeden haberim yoktu. Bu kişilerin kendilerini anlatma şekli yanlış o yüzden bir yorum yapmayacağım. Ve bu grubun bana sinirlenme sebebin olmasın şaşırttı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o zaman iyiyiz değil mi? @ZınK
aynen hocam çok özür dilerim bu twitterdekileri görünce size hata yaptım umarım affedersiniz

DA-MD3

80+
Yav çalışsaydınız bahane etmeyi bırakın şu virüsü sınavlardan korkuyorum demiyorsunuzda.
Ekim aylarında babam koronavirüs yüzünden yoğun bakıma kaldırıldı ve tam 37 gün boyunca yoğun bakımda kaldı.
Sigara içiyordu ve kronik tansiyon hastalığı vardı.
Ben nerdeyse 2 ay boyunca hep babamın ölüm korkusuyla yatıp kalktım.
Üzüntüden ne ders dinleyebildim nede başka bir şey yapabildim.
Şuan babam iyileşti ben derslerime çalıştım ama sınavlara izole bir ortamda girmeyi yada hiç girmemeyi istiyorum.
Eğer ben sınav esnasında virüs kaparsam ve babama bulaştırırsam muhtemelen babam bu sefer savaşını kaybeder.
Çünkü bağışıklık sistemi çökmüş durumda. Eğer sırf bir sınav için babamı veya ailemden birini kaybedersem sorumlusu kim olacak ?
Sınavlar iptal edilmeli. Çaşışmadığım için değil korktuğum için bunu söylüyorum.
Virüsü bahane edilecek bir şey değil. Çok ciddi bir şey.
Aile yakınlarından biri ölümle yüz yüze gelirse bunun bir bahane olmadığını anlarsın.
Can nottan daha önemlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
mektebine gitmediğimiz yerin sınavına gidiyoruz 4 senenin birikimini 2 denemede cıkarıyorlar eğitim sistemi çöpppp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,023,056
Üyeler
162,097
Son üye
Ademssi
Top Bottom