Neler Yeni

Neden ortaokul sınavları iptal ama lise sınavları değil?

Ekim aylarında babam koronavirüs yüzünden yoğun bakıma kaldırıldı ve tam 37 gün boyunca yoğun bakımda kaldı.
Sigara içiyordu ve kronik tansiyon hastalığı vardı.
Ben nerdeyse 2 ay boyunca hep babamın ölüm korkusuyla yatıp kalktım.
Üzüntüden ne ders dinleyebildim nede başka bir şey yapabildim.
Şuan babam iyileşti ben derslerime çalıştım ama sınavlara izole bir ortamda girmeyi yada hiç girmemeyi istiyorum.
Eğer ben sınav esnasında virüs kaparsam ve babama bulaştırırsam muhtemelen babam bu sefer savaşını kaybeder.
Çünkü bağışıklık sistemi çökmüş durumda. Eğer sırf bir sınav için babamı veya ailemden birini kaybedersem sorumlusu kim olacak ?
Sınavlar iptal edilmeli. Çaşışmadığım için değil korktuğum için bunu söylüyorum.
Virüsü bahane edilecek bir şey değil. Çok ciddi bir şey.
Aile yakınlarından biri ölümle yüz yüze gelirse bunun bir bahane olmadığını anlarsın.
Can nottan daha önemlidir.
Ah kardeşim senin gibi bir çok kişi var. Allah babanıza tez zamanda şifa versin.

abi şu bahaneleri bırakın artık. biz olduk siz de olacaksanız bu kadar basit. ağlamak zırlamak yok olacaksınız işte
Mesajları okumadan direk buraya geldin sanırsam. Mesajları okumanı tavsiye ederim.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Sen belli ortaokul öğrencisisin. Kendin demişsin zaten. Sen bir liseye başla bak bakalım nasıl sinekten yağ çıkarttırıyorlar. Ah kardeşim ah. Umarım lise hayatın kolay geçer.
alakası yok ortaokulla lise aynı neredeyse sizin gibi başarısız olanların tek bahanesi bu.

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
alakası yok ortaokulla lise aynı neredeyse sizin gibi başarısız olanların tek bahanesi bu.
başarı dediğin nedir dostum açıklar mısın? Hadi onu geçtim kendi başarılarını sayar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

başarı dediğin nedir dostum açıklar mısın? Hadi onu geçtim kendi başarılarını sayar mısın?
kendini rezil ediyorsun farkında mısın?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ekim aylarında babam koronavirüs yüzünden yoğun bakıma kaldırıldı ve tam 37 gün boyunca yoğun bakımda kaldı.
Sigara içiyordu ve kronik tansiyon hastalığı vardı.
Ben nerdeyse 2 ay boyunca hep babamın ölüm korkusuyla yatıp kalktım.
Üzüntüden ne ders dinleyebildim nede başka bir şey yapabildim.
Şuan babam iyileşti ben derslerime çalıştım ama sınavlara izole bir ortamda girmeyi yada hiç girmemeyi istiyorum.
Eğer ben sınav esnasında virüs kaparsam ve babama bulaştırırsam muhtemelen babam bu sefer savaşını kaybeder.
Çünkü bağışıklık sistemi çökmüş durumda. Eğer sırf bir sınav için babamı veya ailemden birini kaybedersem sorumlusu kim olacak ?
Sınavlar iptal edilmeli. Çaşışmadığım için değil korktuğum için bunu söylüyorum.
Virüsü bahane edilecek bir şey değil. Çok ciddi bir şey.
Aile yakınlarından biri ölümle yüz yüze gelirse bunun bir bahane olmadığını anlarsın.
Can nottan daha önemlidir.
Ölen akrabam var seni anlıyorum az çok , geçmiş olsun.

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Son açıklamaya göre liseli kardeşlerim kesin sınav olacaklar. Ama ortaokullu kardeşlerimin sınavları iptal edildi. Neden liselileri neden alttan almıyorlar? Bazı hocalar var sırf öğrenciler düşük alsın diye uğraşıyorlar resmen. Bu soruma cevap arıyorum. Teşekkürler!
Lise sinav ortalaman gideceğin üniversiteyi %50 etkiliyor puanıyla 10.000 sıra ileri giden bile var ortaokul ne alaka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,824
Üyeler
162,066
Son üye
bumzyk.
Top Bottom