Arama sonuçları: *

• Users: A.Arif
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A.Arif

fende iyi olduğum içn kimya bölmünü seçtim ama matematğim sıfr iyi mi? yapmışım?

Kimya bölümü dediğin sayısal mı kanka onu bi söylersen sevinirim. Matematiğin geliştirmen şart çünkü bildiğim kadarıyla (eşit ağırlıkçıyım) kimya ilerleyen senelerde matematiğe dayalı bir hal alıyor. İleri derece bi matematik ister mi ona emin değilim ama illaki formüller olsun sadeleştirmeler...
  2. A.Arif

Mezuna kalmak mantıklımıydı?

Matematik konusunda çok eksiğim var açıkcası. Benim +10 ayt matematik neti yapmam için sanırım uzun bir süre çalışmam lazım çünkü tyt de bile matematik çözmedim ve resmen sıfırdayım. Sınava kadar iyi bir sürem var ve kendime güveniyorum dediğiniz gibi EA da 60-70 binlere hukuk geliyorsa bunu...
  3. A.Arif

Açıkcası benim asıl hedefim MSÜ hocam. Bu yıl kazandım mülakatlara da gittim Ankara'ya sağlık mülakatından kaldığım için geri döndüm. Bu sene hem tekrar asıl hedefim olan Msü hemde eğer o olmazsa bi b planı olması için yks de iyi bir sıralama yapmak istiyorum. Yks de hedefim ise hukuk. Sözelden...
  4. A.Arif

Muhtemelen çok sallamamışsındır o yüzden o sıralamayı yapmışsındır kanka. Çalışırsan eminim çok rahat girersin bir yerlere.
  5. A.Arif

Hocam bu 50 bin Eşit Ağırlık ve Sayısalın 50 bini gibi değil. Sözelde 50 bine girmek kolay bir şey zaten.
  6. A.Arif

Bu sene derslere pek çalışmadım toplasan kendimi derslere verdiğim süre 2-2.5 aydır. Sözelde 50.000 sıralama yaptım ve mezuna bıraktım seneye daha da iyisini yaparım diye. Açıkçası şimdide aklımda sürekli bu yks'ye olan artıştan dolayı yaşanacak yığılma var. Sizce verdiğim karar mantıklı bir...
  7. A.Arif

AYt Tarih kaynak tavsiyesi.

Önerilenler arasında ona denk gelemedim hocam. İyi olsa bile bu benim yazdıklarım kadar değil muhtemelen.
  8. A.Arif

AYt Tarih kaynak tavsiyesi.

Biraz araştırdım 3D, Limit, Bilgi Sarmal, 3-4-5 gibi yayınların kaynaklarını buldum ama hangisi daha iyidir? Tercihim hangisinden yana olmalı bilmiyorum. Bunlar dışında da iyi olduğunu düşündüğünüz varsa tavsiyelere açığım.
  9. A.Arif

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

Avukatlık bürosu var.
  10. A.Arif

Düşünmüyosan zaten uğraşma kendi kapasiteni farketmişsin. 50-60 mı? Üniversite sınavında derece yapıp harbi sağlam üniversiteye giden bir tanıdığım var şimdi bu parayı değil kazanmak haftalık harcıyor. O da sözelden derece yaptı ona rağmen. Fazla küçümsüyorsun okumayı.
  11. A.Arif

Gayretine bağlı. Adam akıllı ders çalışıp iyi bir üniversite kazanan ve de işsiz kalan ya da para kazanamayan kimse görmedim. Okumaktan bıkmış olabilirsin ama emin ol okumak karşındaki en kolay seçenek.
Top Bottom