Düşünmüyosan zaten uğraşma kendi kapasiteni farketmişsin. 50-60 mı? Üniversite sınavında derece yapıp harbi sağlam üniversiteye giden bir tanıdığım var şimdi bu parayı değil kazanmak haftalık harcıyor. O da sözelden derece yaptı ona rağmen. Fazla küçümsüyorsun okumayı.bilemiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben adam akıllı çalışıp bi yer kazanabilceğimi düşünmüyorum kazansam dahi(yeniyıl zammından önce)
kaç kazancam 30mu 40mı 50mi 60mı
yeni yıldan once babam aylık 200k vuruyodu
6yıl daha okuyamam bunlara göre ki okusamda 6yılım değmez
öyle saçma sapan eğitime okula karşı olan bi çocuk değilimlgsden kaç aldıgını sorabilir miyim?
ne iş yapıyorDüşünmüyosan zaten uğraşma kendi kapasiteni farketmişsin. 50-60 mı? Üniversite sınavında derece yapıp harbi sağlam üniversiteye giden bir tanıdığım var şimdi bu parayı değil kazanmak haftalık harcıyor. O da sözelden derece yaptı ona rağmen. Fazla küçümsüyorsun okumayı.
bazistasyonuna gizleme yapıyorbaban ne iş yapıyor ?
Avukatlık bürosu var.öyle saçma sapan eğitime okula karşı olan bi çocuk değilim
yüzde 9luk dilime girip %100 burslu mesleki bir okul kazandım
IAOSB nedim uysal mesleki ve teknik anadolu lisesi araştırabilirsin
ne iş yapıyor
benim babamında kendi dükkanı var yanında 5 tane çalışan var cam pimapen işiyle uğraşıyor yaz sezonunda ayda 300 bin kar yaptığını bile biliyorum şunu unutma parayı her zaman patronlar kazanıyor yanında çalışan usta aylık 30 bin maaşını alır gider. kendi işimden örnek veriyim liseyi bitirip çalışmayı düşününce artık özgürsün kendi paranı kazanıyorsun en düşük asgari ücret alıcam paramı biriktirip istediğimi alırım diye düşünüyosun fakat işe başlayınca keşke okusaydımda diyosun babanın mesleğini bilmiyorum fakat inşşat işiyse çalışması baya zor okul zamanını özletir adama.yeni yıldan once babam aylık 200k vuruyodu
Eksik bilgi.Güzel üniversitelerde okursan Okulun bitmeden büyük şirketlerde iş bulursun (Boğaziçi, İtü, odtü vs. vs.) bölümünde önemi var tabii ki
Arkadaslarımdan bir tanesi İTÜ mezunu ASELSAN da çalışıyor. Diğeri ODTÜ mezunu Ford OTOSAN da çalışıyor okul biter bitmez girdi bu adamlar işe
biliyorum hocam 30k bile zor kazanıyor ustabenim babamında kendi dükkanı var yanında 5 tane çalışan var cam pimapen işiyle uğraşıyor yaz sezonunda ayda 300 bin kar yaptığını bile biliyorum şunu unutma parayı her zaman patronlar kazanıyor yanında çalışan usta aylık 30 bin maaşını alır gider. kendi işimden örnek veriyim liseyi bitirip çalışmayı düşününce artık özgürsün kendi paranı kazanıyorsun en düşük asgari ücret alıcam paramı biriktirip istediğimi alırım diye düşünüyosun fakat işe başlayınca keşke okusaydımda diyosun babanın mesleğini bilmiyorum fakat inşşat işiyse çalışması baya zor okul zamanını özletir adama.