Neler Yeni

Okulu bırakanlar şu anda ne yapıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Talha Açıkgöz
Okuyunca da bir şey garantiye alınmıyor söyleyeyim. Kira ve mutfak masrafını karşılamaktan başka bir şey yapamıyorsunuz.

Ben akademisyenim. tüm param kira, fatura ve mutfak masraflarına gidiyor.

Hiçbir uluslararası ya da ulusal kongreye katılamıyoruz. ev ya da araba alma şansımız yok. Tren kaçmış çoktan.

Türkiye'nin en iyi 3 devlet üniversitesinden birisinin lisans ve yüksek lisans programını birincilikle tamamladım ve bunları yaşıyorum. Oto lastikçisi ortaokul mezunu akrabamız 10. evini 5. dükkanını falan alıyor bu esnada. Öyle bir ülke.
Yok garantiye alınıyor kısmında onu kast etmedim iş sahibi oluyorsun ama dediklerin doğru

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Sonuçta eğitim = çok para demek değil birkaç spesifik alan dışında ama akademisyenin yoksulluk sınırı altında maaş alması da koyuyor insana.

İlk 1000 sıralama ile öğrenciler bizim bölüme girerken içim acıyor artık.
Aga ne yapacaz okuduk olmadı ne zaman parayı bulacaz

halitxct

80+ Silver

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Diyorum ki baban zengin değilse oku bir yere sap ol sonrasına bakarsın para olmadan hiç bir şey olmuyor ama türk genci trilyoner olucam sanıyor bir fikrin sağlam fikir ve para yoksa affedersin ama nah olursun herkese diyorum sana özel değil yanlış anlama
Valla okulu bırakmadım ama gittiğim yerdende zevk almıyorum şuanda bitsinde diploma olsun kafasındayım öteki türlü en kıytırık yere bile almıyorlar (12. sınıf)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Top Bottom