KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Suan napiyorsunLiseye geçmeden babamın yanjnda çalışmaya başlamıştım şuan gerçekten çok rahat ve iyi hisettiriyo okuldan 1000 kat iyidir bence gerek yok
Bi tek sen benim gibi dusunuyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vay beKendimden örnek vereyim liseyi son sınıfta bıraktım, şimdi bir şirkette muhasebe elemanı olarak çalışıyorum yaklaşık 20k maaş alıyorum. Şirketin Muhasebecisi (mali müşaviri) liseden arkadaşım o okudu. Hem kendi bürosu var hem buranın mali müşavirliğini yapıyor. Tüm işleri neredeyse ben ve bir eleman daha var biz yapıyoruz, o gelip kontrol edip onaylıyor. Ve şirketten 60k maaş alıyor bunun için. Bürodan da 100k civarı geliri var. İkimizde Ticaret lisesi muhasebe bölümündeydik ben bıraktım. O okudu.
Okumak gibisi kendini geliştirmek uzmanlaşmak gibisi yok. Hiç romantik hikaye peşinde koşmayın. Ben okuyup da bir yere gelmeyeni görmedim çevremde.
Not: Okurum diye başka ile giden yeğenim hariç! O da bir yere gelemedi. Okuyorum diye her ay evden para alıyordu, ilk gittiğinde ne okuyordu büro yönetimi...!? Böyle saçma bölüm okumazsınız herhalde.