Neler Yeni

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

Luke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert uçan
hocam sınıfı geçmek için okumak saçma bence 12ye geldiğimde bir şey kazanamam
yakında bu konu hakkında kendi halimden daha detaylı bahsedeceğim bir konu açıcağım
Hocam 12 de düzgünce çalışmanız lazım zaten şu an için diyorum ben 12 ye geçince 1 yıl dişinizi sıkın ben kendi adıma konuşayım 12.sınıfa kadar kitap yüzü açmadım 12 de çalıştım sadece her ne kadar bölümümden memnun olmasamda şu an makine mühendisliği okuyorum son sene çalışmaya göre gayet iyi bence ben yapabildiysem herkes yapabilir demektir buda

Hocam 12 de düzgünce çalışmanız lazım zaten şu an için diyorum ben 12 ye geçince 1 yıl dişinizi sıkın ben kendi adıma konuşayım 12.sınıfa kadar kitap yüzü açmadım 12 de çalıştım sadece her ne kadar bölümümden memnun olmasamda şu an makine mühendisliği okuyorum son sene çalışmaya göre gayet iyi bence ben yapabildiysem herkes yapabilir demektir buda
hocam ben şuan meslek lisesinde makine de kalıpçılık dalında eğitim almaktayım
makineden bazen çok sıkılıyorum bazen seviyorum
makine mühendisliği okunurmu sizce sevdiğiniz sevmediğiniz ne var
belki duymuşsunuzdur IAOSB nedim uysal mesleki ve teknik anadolu lisesinde okuyorum

Ellsy

80+ Bronze
Evet arkadaşlar soru yukarda
okuyanlar veya okuyup okul bitirenler ne düşünüyosunuz
ben 10.sınıfım okulu bırakıp babamın yanında çalışmayı düşünüyürum
Okunarak bi b0k olamazsın okuyarak birseyler başarırsın trde çocukların %90 ı okutuluyor %10 luk kesim okuyor

Okunarak bi b0k olamazsın okuyarak birseyler başarırsın trde çocukların %90 ı okutuluyor %10 luk kesim okuyor
yanlış anlamayın hocam amacım asla kişileri eleştirip dalga geçmek değil
mesela siz şuan ne yapıyorsunuz ne yapmadığınıza pişmansınız tecrübelerinizi anlatırmısın

Luke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert uçan
hocam ben şuan meslek lisesinde makine de kalıpçılık dalında eğitim almaktayım
makineden bazen çok sıkılıyorum bazen seviyorum
makine mühendisliği okunurmu sizce sevdiğiniz sevmediğiniz ne var
belki duymuşsunuzdur IAOSB nedim uysal mesleki ve teknik anadolu lisesinde okuyorum
Hocam eğer makine işlerini ve bolca teknik resim çizmeyi seviyorsanız okunur ben resim yapmaktan nefret ediyorum gramda yeteneğim yok açıkçası o yüzden sevmiyorum bide çokta benlik bir alan değil ömrüm boyunca bu işi yapamayacağımı bir süre sonra sıkılacağımı düşünüyorum.

Hocam eğer makine işlerini ve bolca teknik resim çizmeyi seviyorsanız okunur ben resim yapmaktan nefret ediyorum gramda yeteneğim yok açıkçası o yüzden sevmiyorum bide çokta benlik bir alan değil ömrüm boyunca bu işi yapamayacağımı bir süre sonra sıkılacağımı düşünüyorum.
Cogunlukla nefret ederim bazen gozume cok guzel geliyor
Ama insan yapamadigi seyi sevemiyor

Luke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert uçan
Hocam çoğunlukla nefret ediyorsanız makine veya makine mühendisliği okumayın derim ömür geçmez çünkü sevdiğiniz ömür boyu yapabileceğiniz iş ne ise onu kovalayın zaten istek ve çaba olduktan sonra gerisi gelir.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Hocam zaten babanız Bir şirket sahibi o şirket zaten size kalıcak bence ileride şirket size kalınca babanızın emeklerini boşa çıkartmak ortalığa sıçıp batirmamak için gidin işi öğrenin

Hocam zaten babanız Bir şirket sahibi o şirket zaten size kalıcak bence ileride şirket size kalınca babanızın emeklerini boşa çıkartmak ortalığa sıçıp batirmamak için gidin işi öğrenin
Hocam suda var bu is her zaman kalcak diye bisey yok bu 10senwde bile babamin isi degisti biraz
Isi daha iyi bir yere getirmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çoğunlukla nefret ediyorsanız makine veya makine mühendisliği okumayın derim ömür geçmez çünkü sevdiğiniz ömür boyu yapabileceğiniz iş ne ise onu kovalayın zaten istek ve çaba olduktan sonra gerisi gelir.
Muhtemeln hocam bakicam
Kalipcilik hakkinda dusunceleriniz nelerdir?

xTURANN

80+ Silver
2 Yıllık Makine Okuyorum.
Şuan Asgari 17.002TL. Benim Alacağım en fazla 19 - 20k. O da iyi bir yerde falandır.

Okuyarak bir yere gelmek bence boş bir tabir. Kendine ne kattığına bağlı.

2 Yıllık Makine Okuyorum.
Şuan Asgari 17.002TL. Benim Alacağım en fazla 19 - 20k. O da iyi bir yerde falandır.

Okuyarak bir yere gelmek bence boş bir tabir. Kendine ne kattığına bağlı.
2yillik makineye kac kyla girdiniz hocam
Ve iste kendinizi kanitlarsaniz daha iyi bir maas alabilcegimizi surekli meslek hocalarimiz soyluyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bir yerden kastın ekonomik özgürlük ise imkansız. Kendi işini yapmadığın sürece hayalindeki refaha kavuşma şansın yok.

Top Bottom