Neler Yeni

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

xTURANN

80+ Silver
2yillik makineye kac kyla girdiniz hocam
Ve iste kendinizi kanitlarsaniz daha iyi bir maas alabilcegimizi surekli meslek hocalarimiz soyluyor
1m - 282 Puan ( +20 puan okuldan mı neydi hatırlamıyorum )
Listeye full zaten 2 yıllık yazdım, ilk sıradan geldi. Şuan okumasaydım keşke diyorum.

1 Okul Yılı Boyunca Yani 2 Dönem Staj Yaptım AVRUPA SERBEST BOLGESINDE Bir Fabrikada. Orada Şartlar Bir Tık Daha iyi oluyor ama Şöyle Söyliyebilirim, Kalıpçıların şartları gerçekten zor. CNC Torna bölümü vardı ben orada yaptım stajı işim gereği ama ilk gün yanlışlıkla kalıphanede çalıştım. Taşıdıkları şeylerin ağırlığı, ortam v.b her türlü kalıpçılık çok zor.
Benden sana tavsiye, CNC Torna / Freze okumak istersen program yazmayı, makineyi kullanmayı ( ayar yapma, ölçü verme v.b ) ve çok iyi çizim yapmayı öğren. Solidworks - SolidCAM.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Okuyarak bi yere gelmek nedir tam onu anlayamadım. Maaşla çalışan isterse asgari istersen aylık 150 200 bin alsın her ay gelen bi ücret e mahkum ve iş verenin verdiği saatte yada işi yapmak zorundasın.
Kendin iş yapabiliyorsan sermayeli yada sermayesiz istediğin saate çalışıp aylık geliri dalgali bi hayatın olur.
Türkiye de ki kitle iş hayatında 5 10 sene geçirdikten sonra ne istediğini anlıyor malesef

Zepett8

80+ Bronze
Evet arkadaşlar soru yukarda
okuyanlar veya okuyup okul bitirenler ne düşünüyosunuz
ben 10.sınıfım okulu bırakıp babamın yanında çalışmayı düşünüyürum
Yüksek ihtimalle arkadaşın kalmaz asosyal olursun. Yapma derim.

Ellsy

80+ Bronze
yanlış anlamayın hocam amacım asla kişileri eleştirip dalga geçmek değil
mesela siz şuan ne yapıyorsunuz ne yapmadığınıza pişmansınız tecrübelerinizi anlatırmısın
Ben okutuluyorum ilkokul ve ortaokulda sürekli ders çalışmanın verdiği bıkkınlık ile şuan değil ders çalışmak dersi dinlemeye bile tahammül edemiyorum. Büyük ihtimalle ileride biryer de çalışan olarak işime basliyacsgim

Bir yerden kastın ekonomik özgürlük ise imkansız. Kendi işini yapmadığın sürece hayalindeki refaha kavuşma şansın yok.
ekonomik özgürlük
para
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek ihtimalle arkadaşın kalmaz asosyal olursun. Yapma derim.
mahalleden on yıllık bi ton arkadaşım var aramız mükemmel onlar bana yeter
okul pek umrumda değil

ekonomik özgürlük
para

mahalleden on yıllık bi ton arkadaşım var aramız mükemmel onlar bana yeter
okul pek umrumda değil
*okuldaki arkadaşlarım pek umrumda değil

Okuyarak bi yere gelmek nedir tam onu anlayamadım. Maaşla çalışan isterse asgari istersen aylık 150 200 bin alsın her ay gelen bi ücret e mahkum ve iş verenin verdiği saatte yada işi yapmak zorundasın.
Kendin iş yapabiliyorsan sermayeli yada sermayesiz istediğin saate çalışıp aylık geliri dalgali bi hayatın olur.
Türkiye de ki kitle iş hayatında 5 10 sene geçirdikten sonra ne istediğini anlıyor malesef
okuyarak bir yere gelmek derken biraz kapalı konuşmuşum hocam pardon ekonomik gelirden bahsediyodum
hocam iş sizinde olsa size işveren bi firma var çok ta istediğiniz zaman çalışıp çalışmamak diye bişey yok ama bizim için olabilir çünkü ege bölgesindeki tek firmayız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,206
Üyeler
160,988
Son üye
o1KemalistBey
Top Bottom