Neler Yeni

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

grasdiyas

80+ Silver
bende açığa geçip babamın yanında çalışmayı düşünüyorum
ondan bahsediyorum zaten geçersen asosyal kalıcaksın hiç düşündüğün gibi değil zaten 10. sınıfa gelmişin ne kalmış bitmesine bende açıktan okuyorum şu an hayatının en büyük hatası olur emin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

paran olsa bile eylenemeyeceksin okul sana daha eylenceli gelecek ama açığa geçtikten sonra artık çok geç...

ondan bahsediyorum zaten geçersen asosyal kalıcaksın hiç düşündüğün gibi değil zaten 10. sınıfa gelmişin ne kalmış bitmesine bende açıktan okuyorum şu an hayatının en büyük hatası olur emin ol

paran olsa bile eylenemeyeceksin okul sana daha eylenceli gelecek ama açığa geçtikten sonra artık çok geç...
kaçıncı sınıfsın
sen neden açığa geçtin

grasdiyas

80+ Silver
kaçıncı sınıfsın
sen neden açığa geçtin
yazılımcı olmak amacıyla heşey istediğim gibi bilgisayarımı fln aldım okul boş iş gibi geliyor ama düşündüğüm gibi değil 9 um daha seneye başlıcam açığa hayat pek sarmıyo oyun oynarım eylenirim param da var gezerim sanıyorumdum ama pazar günleri hariç hayat hayat değil

okuldan ayrı derslerden ayrı arkadaşlarımdan ayrı bıktım hocam lise ortamı denildiği gibi hiç güzel gelmiyor bana sürekli küfür kavga
okuduğum lise %100 burslu özel mesleki bir lise

yazılımcı olmak amacıyla heşey istediğim gibi bilgisayarımı fln aldım okul boş iş gibi geliyor ama düşündüğüm gibi değil 9 um daha seneye başlıcam açığa hayat pek sarmıyo oyun oynarım eylenirim param da var gezerim sanıyorumdum ama pazar günleri hariç hayat hayat değil
he yani daha açığa geçmedin
derslerin nasıl bu sene başladığın lise kaç puanlık

grasdiyas

80+ Silver
okuldan ayrı derslerden ayrı arkadaşlarımdan ayrı bıktım hocam lise ortamı denildiği gibi hiç güzel gelmiyor bana sürekli küfür kavga
okuduğum lise %100 burslu özel mesleki bir lise

he yani daha açığa geçmedin
derslerin nasıl bu sene başladığın lise kaç puanlık
anlıyorum okuldaki türemeler öyle malesef bebe sınıfın ortasında maymun gibi anırıyor kızlar çok sinirbozucu ama açığa geçtikten sonraki hayat daha sıkıcı emin ol tembelleşiyorsun ve gezmeye bile halin kalmıyor malesef

hayır ben 2 sene üst üste kalıp geçtim açığa seneye başlıyacak ailem izin vermedi imzayı atmadılar bende bilerek kaldım

sağlık lisesinde okuyordum çok derbattı cidden

anlıyorum okuldaki türemeler öyle malesef bebe sınıfın ortasında maymun gibi anırıyor kızlar çok sinirbozucu ama açığa geçtikten sonraki hayat daha sıkıcı emin ol tembelleşiyorsun ve gezmeye bile halin kalmıyor malesef

hayır ben 2 sene üst üste kalıp geçtim açığa seneye başlıyacak ailem izin vermedi imzayı atmadılar bende bilerek kaldım

sağlık lisesinde okuyordum çok derbattı cidden
babam 10yıldır aynı sekötrde çalışıyor kendi işi her sene ev alıyor bi ton para kazanıyor
ben okusam ne kadar kazanabilirimki ben okuyamam
babamda lise terk işi çok zor ama bakacaz

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Evet çok net bir cevap

grasdiyas

80+ Silver
babam 10yıldır aynı sekötrde çalışıyor kendi işi her sene ev alıyor bi ton para kazanıyor
ben okusam ne kadar kazanabilirimki ben okuyamam
babamda lise terk işi çok zor ama bakacaz
aslında babanın yaptığı işin geleceği varsa parasıda cidden iyise ve senin de kavrayıp ben bu işi yaparım diyorsan olur bence ama riske atma bu seneyi yaz tatilinde dene arkadaşların gezerken sen sıkılıcaksın ama dayanabiliyorsan iyidir çalışırsın 1 2 ay babanın yanında

şahin doğan

80+ Platinum
Merdiven altı üniversitede ve boş bölüm okuyanların uydurduğu şey "TR'de Üni okusan ne olacak". Ya da okuduğu bölümü sadece derslerini geçip bitirerek bir şey olacağını zannedip olamayanlardan duyarsın bunu.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Arif
Evet arkadaşlar soru yukarda
okuyanlar veya okuyup okul bitirenler ne düşünüyosunuz
ben 10.sınıfım okulu bırakıp babamın yanında çalışmayı düşünüyürum
Gayretine bağlı. Adam akıllı ders çalışıp iyi bir üniversite kazanan ve de işsiz kalan ya da para kazanamayan kimse görmedim. Okumaktan bıkmış olabilirsin ama emin ol okumak karşındaki en kolay seçenek.

grasdiyas

80+ Silver
ablam 73 puan la labovatuar mezunu iş bulamadı hastanelerde ama üniversite ve lise diploması var lise diploması sayesinde asgari maaş la çalışıyor lise diploması olmasa bulamıyacak heralde iş açıktan aldığın diploma ile örgün eğitim diploması aynı bazı andavallar farklı diyor

Gayretine bağlı. Adam akıllı ders çalışıp iyi bir üniversite kazanan ve de işsiz kalan ya da para kazanamayan kimse görmedim. Okumaktan bıkmış olabilirsin ama emin ol okumak karşındaki en kolay seçenek.
arkadaş haklı okumak en kolayı zor geliyorsa

Merdiven altı üniversitede ve boş bölüm okuyanların uydurduğu şey "TR'de Üni okusan ne olacak". Ya da okuduğu bölümü sadece derslerini geçip bitirerek bir şey olacağını zannedip olamayanlardan duyarsın bunu.
bilemiyorum hocam

ben adam akıllı çalışıp bi yer kazanabilceğimi düşünmüyorum kazansam dahi(yeniyıl zammından önce)
kaç kazancam 30mu 40mı 50mi 60mı
yeni yıldan once babam aylık 200k vuruyodu
6yıl daha okuyamam bunlara göre ki okusamda 6yılım değmez

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
lgsden kaç aldıgını sorabilir miyim?

Top Bottom