YKS çalışıyoruz bizde, mezuna kaldık napalım.He ya şu sıralar kitlenmeye başladım çok dalıyorum
Son düzenleme:
YKS çalışıyoruz bizde, mezuna kaldık napalım.He ya şu sıralar kitlenmeye başladım çok dalıyorum
Bende korona zamanında hep 31 çekerdim. Derse başlayamıyordum 31 çekmekten, vay be ne zamanlardı.
şimdi büyüdük, lise bitti benim mezuna kaldım YKS çalışıyorum evde.Korona zamanında baya azaltmıştım 7/24 PUBG Mobile oynuyorduk ondan ve küçüktük derdimiz yok denilebilirdi bazı haftalar çekmiyordum bile
Bende korona zamanında hep 31 çekerdim. Derse başlayamıyordum 31 çekmekten, vay be ne zamanlardı.
Aga bune aga konu nerden nereye geldiKorona zamanında baya azaltmıştım 7/24 PUBG Mobile oynuyorduk ondan ve küçüktük derdimiz yok denilebilirdi bazı haftalar çekmiyordum bile
Okuyunca da bir şey garantiye alınmıyor söyleyeyim. Kira ve mutfak masrafını karşılamaktan başka bir şey yapamıyorsunuz.Baba trde 10 yaşındaki eleman okulu bırakınca zengin olacağını sanıyor.tamam bir yerde haklı okuyunca zengin olamıyorsun ama baban zengin değilse okuyup hayatını garantiye almak daha mantıklı geliyor düşününce ya da kafan çalışıyorsa az buz anlıyorsan ticaret yapacaksın
Yapmayı isteyip yapamadığım şeylerden...E-ticaret yapıyorum. Lise 3'te açık liseye geçtiğim için mutluyum. Şu an 20 yaşındayım.
Liseye giden arkadaşlara tavsiyem ise: Eğer gerçekten iyi bir üniversitede okumaya değer bir bölüm tutturabileceğinizi düşünüyorsanız okumaya devam edin. Yoksa okumayın. Her şey okul değildir.
Ha senin yine ümit var ben üniversiteye gidiyorum zaten de bazı şeylerin vadesi bitti hırslanmak zorunda olduğum ama başarılı olamadığım bir dönemdeyim. Okul kazanırsan seninki düzelir ki kazanırsınşimdi büyüdük, lise bitti benim mezuna kaldım YKS çalışıyorum evde.
Adam sormuş napalım içimizde mi tutalımAga bune aga konu nerden nereye geldi
teşekkürler hocam, umarım iyi bir yer kazanabilirim.Ha senin yine ümit var ben üniversiteye gidiyorum zaten de bazı şeylerin vadesi bitti hırslanmak zorunda olduğum ama başarılı olamadığım bir dönemdeyim. Okul kazanırsan seninki düzelir ki kazanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam sormuş napalım içimizde mi tutalım
her erkeğin vardır kimse yokken yaptığı şeylerAga bune aga konu nerden nereye geldi
Aga bizde de var böyle insan üzülüyor be valla bak bakıyorsun şöyle en güzel arabalarla cepte para altta araba oysaki okuyan emek veren canını dişine takan sensinOkuyunca da bir şey garantiye alınmıyor söyleyeyim. Kira ve mutfak masrafını karşılamaktan başka bir şey yapamıyorsunuz.
Ben akademisyenim. tüm param kira, fatura ve mutfak masraflarına gidiyor.
Hiçbir uluslararası ya da ulusal kongreye katılamıyoruz. ev ya da araba alma şansımız yok. Tren kaçmış çoktan.
Türkiye'nin en iyi 3 devlet üniversitesinden birisinin lisans ve yüksek lisans programını birincilikle tamamladım ve bunları yaşıyorum. Oto lastikçisi ortaokul mezunu akrabamız 10. evini 5. dükkanını falan alıyor bu esnada. Öyle bir ülke.
Sonuçta eğitim = çok para demek değil birkaç spesifik alan dışında ama akademisyenin yoksulluk sınırı altında maaş alması da koyuyor insana.Aga bizde de var böyle insan üzülüyor be valla bak bakıyorsun şöyle en güzel arabalarla cepte para altta araba oysaki okuyan emek veren canını dişine takan sensin
la ramazan ramazn ne yapıyonuzBende korona zamanında hep 31 çekerdim. Derse başlayamıyordum 31 çekmekten, vay be ne zamanlardı.
ASDSADASD:dla ramazan ramazn ne yapıyonuz