Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AEGON

4 yıl okuyup yedek subay olmak

Genelde mühendislik okuyanların şansı yüksek oluyor ben ybs okudum bana çıkmadı
  2. AEGON

Üniversite Hangi bölümü seçmeliyim

Sanki 15 gün filan kalmış gibi yazmışsın. Zamanın da son 1 ay kpss çalışarak lisans kpss den 71 almıştım kaldıki lisans kpss baya zor 4 ayda o neti 2 katına çıkarırsın hatta daha fazlası bile olabilir sana kalmış.
  3. AEGON

📚 💵 Üniversite harçları geri getirildi!

Ne demek sabah okula gidip akşam yatarsın harç öde :D:D
  4. AEGON

Yönetim bilişim sistemleri okumak

Mehmet akif ersoy üniversitesi 2021 mezunuyum genel anlamda iyi bölüm ancak yazılım kısmına yönelip üni bitmeden yazılım kısmında kendini geliştirmeni tavsiye ederim staj da çok önemli stajını iyi biyerde yapman lazım ve staj yerini çok önceden ayarlamaya bak.
  5. AEGON

KYK borç faizleri silindi mi?

27.500 filandı borcum 21.300 e düşmüş yakında 2 asgari ücrete ödenir olur 😃
  6. AEGON

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö) hakkında

Ders saattine göre değişir ama her sene genelde 4 gün filan oluyordu daha az olduğunu hatırlamıyorum
  7. AEGON

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö) hakkında

Ybs i.ö mezunuyum dersler akşam 5 de başlar o günkü derslere göre 8 9 10 11 e kadar uzardı genelde haftada 4 gün dersim oluyordu ama vizeler ve finaller sabah veya öğlen filan oluyordu.
  8. AEGON

Elektrik-Elektronik mühendisliği kazandım

Ybs i.ö okudum derslerim akşam 5.30 da başlardı 8 9 10 11 de biterdi ders saattine göre değişiyor yani. Sabaha kadar oturur akşama kadar yatar okula giderdik vampir gibi geziyorduk yani 😀 Birde harç ücreti yatırman gerekiyor normal eğitime göre fiyatları baya artmış diye duymuştum.
  9. AEGON

Bugün POMEM(POLİSLİK) sınavına girdim

Bende dün girdim ayağım sakat olduğu için 46 yaptım 3 4 saniye geriye attı beni sakatlık ama bu dereceler yeterli önemli olan sözlü mülakat
Top Bottom