Neler Yeni

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö) hakkında

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR
Arkadaşlar bölüm zorunlu hazırlık istediği için şuan hazırlık sınıfındayım , size sormak istediğim konu ise ben 1. sınıfa geçince haftada kaç gün olur dersler ve gece gitmek nasıldır acaba ?
Bilgisi olan veya İ.Ö okuyan varsa bana yardım ederlerse çok sevinirim
(Dönem başı dilekçe verip normal hazırlık sınıfına geçtim şuan gündüz okumaktayım ama seneye i.ö olduğu için gece olacak)

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Arkadaşlar bölüm zorunlu hazırlık istediği için şuan hazırlık sınıfındayım , size sormak istediğim konu ise ben 1. sınıfa geçince haftada kaç gün olur dersler ve gece gitmek nasıldır acaba ?
(Dönem başı dilekçe verip normal hazırlık sınıfına geçtim şuan gündüz okumaktayım ama seneye i.ö olduğu için gece olacak)
Ybs i.ö mezunuyum dersler akşam 5 de başlar o günkü derslere göre 8 9 10 11 e kadar uzardı genelde haftada 4 gün dersim oluyordu ama vizeler ve finaller sabah veya öğlen filan oluyordu.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ybs i.ö mezunuyum dersler akşam 5 de başlar o günkü derslere göre 8 9 10 11 e kadar uzardı genelde haftada 4 gün dersim oluyordu ama vizeler ve finaller sabah veya öğlen filan oluyordu.
1. Sınıfta haftada 4 gün mu oluyordu ?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
iö ogrencisiyim, dersler 5te basliyor gece 10-11 e kadar devam ediyor dersine göre. Orgune göre kalabalik olmamasi bana göre bir aartı ek olarak gündüz diger islerini halledebiliyosun bana gore iyi bir özellik ama tabi arkadaslarinla derslerin çakışıyor falan filan bazen günün bitiveriyor.

abcdefg1234

80+ Silver
Okuldan okula ders içerikleri ve sayıları değişiklik gösterir ama 1. sınıf genelde en yoğun olan sınıf oluyor. Muhtemelen 5 günün 5 inde de dersiniz olacaktır.
Ders saatleri yine okuldan okula hatta fakülteden fakülteye değişiyor. Ben makine mühendisliği 2. öğretim mezunuyum, dersler genelde 13.00 da başlayıp en geç 19.30 da bitiyordu bizim. Esogü de Elektrik elektronikte okuyan arkadaşımınsa yine öğlen saatlerinde başlıyordu ama akşam 9 da bile çıktıkları oluyordu .

Bana göre 2. öğretim çok rahat. Tek sıkıntısı harç vermen gerekiyor. Erken kakma, erken yatma derdi yok mis gibi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuldan okula ders içerikleri ve sayıları değişiklik gösterir ama 1. sınıf genelde en yoğun olan sınıf oluyor. Muhtemelen 5 günün 5 inde de dersiniz olacaktır.
Ders saatleri yine okuldan okula hatta fakülteden fakülteye değişiyor. Ben makine mühendisliği 2. öğretim mezunuyum, dersler genelde 13.00 da başlayıp en geç 19.30 da bitiyordu bizim. Esogü de Elektrik elektronikte okuyan arkadaşımınsa yine öğlen saatlerinde başlıyordu ama akşam 9 da bile çıktıkları oluyordu .

Bana göre 2. öğretim çok rahat. Tek sıkıntısı harç vermen gerekiyor. Erken kakma, erken yatma derdi yok mis gibi :D
Bu arada bölümün sitesine girip , siteden ders içeriklerine ve ders saatlerine bakabilirsin

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bölümün sitesine girip , siteden ders içeriklerine ve ders saatlerine bakabilirsin
Evet söylediğin gibi bu dönemin ders programına baktım 5 gün saat 17 den 20 ye ve bir günde 21 e kadar ders gözüküyor ama ben şunu anlamadım normal öğretimin de ders programına baktım oda 5 gün ben onların boş günü çok olur diyordum

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Neden zorunlu hazırlık istediğini çözemedim. Trde önde gelen okullar haricinde hazırlık 1 yılı çöpe atmak demek.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR
Neden zorunlu hazırlık istediğini çözemedim. Trde önde gelen okullar haricinde hazırlık 1 yılı çöpe atmak demek.
Öncelikle zorunlu hazırlık istediğimi nereden çıkarttın anlamadım ben dedim ki bölüm zorunlu hazırlık istiyor bende geçmek için muafiyet sınavına girdim ve geçemedim ve mecburen hazırlık okumak zorundayım başka yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Öncelikle zorunlu hazırlık istediğimi nereden çıkarttın anlamadım ben dedim ki bölüm zorunlu hazırlık istiyor bende geçmek için muafiyet sınavına girdim ve geçemedim ve mecburen hazırlık okumak zorundayım başka yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin
İstediğim için diye okudum kusura bakma. Yarıyılda yökdil ile geç. İşe gir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,335
İsim
Oğuz Oğuz
İkinci öğretim genelde 5'den sonra başlar ve bence çok kötü. Bence İkinci öğretim okudum.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR
İkinci öğretim genelde 5'den sonra başlar ve bence çok kötü. Bence İkinci öğretim okudum.
Ama 5 e kadar tüm gün neredeyse boşsun koşuşturmaca yok sakin bence
Senin için kötü yanları nedir acaba ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,335
İsim
Oğuz Oğuz
Ama 5 e kadar tüm gün neredeyse boşsun koşuşturmaca yok sakin bence
Senin için kötü yanları nedir acaba ?
Benim yurttaki bütün arkadaşlarım normal öğretimin. Gezmeye gidiyorlardı ben ise okula gidiyordum. Hiç denk gelemiyorduk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,760
Üyeler
165,229
Son üye
kubicvs
Top Bottom