Neler Yeni

Elektrik-Elektronik mühendisliği kazandım

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR
Arkadaşlar bu yıl bu bölümü kazandım ama ikinci öğretim şeklinde bu i.ö nasıldır okuyan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Harika bir olay İÖ bence cok seviceksin. Ama para ödüyorsun her dönem orası kötü :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
diğerleri sabah giderken sen akşam gideceksin hocalarda aynı oluyor

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Ybs i.ö okudum derslerim akşam 5.30 da başlardı 8 9 10 11 de biterdi ders saattine göre değişiyor yani. Sabaha kadar oturur akşama kadar yatar okula giderdik vampir gibi geziyorduk yani 😀 Birde harç ücreti yatırman gerekiyor normal eğitime göre fiyatları baya artmış diye duymuştum.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Arkadaşlar bu yıl bu bölümü kazandım ama ikinci öğretim şeklinde bu i.ö nasıldır okuyan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
ikinci öğretim en iyisidir. Gündüz çok sıkıntılı olabiliyor. Mesela bir dersin sabah 9 da diğer dersin öğleden sonra 2 de olurken ikinci öğretimde akşam okula gelirsin dersler ard arda oluyor. Geç yatıyorsun uyku sorunu yaşamıyorsun yurtta vs kalsanda. 4 yıl 2.öğretim olarak okudum.

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
İkinci öğretim candır. Diplomada İÖ diye yazmaz. Gece istediğin kadar takılırsın sabah istediğin kadar uyursun. En saf ikinci öğretim öğrencisinin içinde bir süre sonra serserilik tohumları filizlenir. Ortamı daha güzeldir. Sanırım özlemişim. Sadece bazı hocaların dersi gündüz yapmak isteyecek o sıkıntı. Okula iki defa git gel yapman gerekebilir

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci öğretim candır. Diplomada İÖ diye yazmaz. Gece istediğin kadar takılırsın sabah istediğin kadar uyursun. En saf ikinci öğretim öğrencisinin içinde bir süre sonra serserilik tohumları filizlenir. Ortamı daha güzeldir. Sanırım özlemişim. Sadece bazı hocaların dersi gündüz yapmak isteyecek o sıkıntı. Okula iki defa git gel yapman gerekebilir
Dediğin gibi gündüz isterse o gerçekten sıkıntı olur

abcdefg1234

80+ Silver
İkinci öğretim iyidir. Sabah erken kalkma, akşam erken yatma derdi yok .
Eğitim ve diploma olarak birinci öğretimden farkı yok zaten.
Tek eksisi her dönem harç yatırmak lazım

Top Bottom