Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

DGS AÖF YÖNETİM BİLİŞİM KONTEJAN

Geçen yıl 190bin de kapatan bölüme bu sene DGS ile 75 binde giremedim hayli hayli girerim diye sınavdan erken bile çıktım ve tercihim olumsuz sonuçlandı . Geçen yıl 600 ek tercih olmuş acaba bu yıl ek tercih olur mu kontejan açılır mı?
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

Ortalama ile Yatay Geçiş

Aynen öyle de bence en önemlisi kontejan acilmasi yatay geçişle geçen insanın sayısı 10 u geçmez
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

Ortalama ile Yatay Geçiş

Yatay geçiş sandığınız gibi değil istersen her sınavdan 100 al üniversite yatay geçiş için kontejan acmazsa gidemezsin ki çoğu üniversite ya 1 yada hiç kontejan açmaz yatay geçiş için.
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bilgisayar teknolojisi DGS geçiş bölüm hakkında

AÖf yonrtim bilişim yapacagim
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

Marmara Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi?

10 mühendisten 9 u iş bulamiyor bulan da 1 2 yıl asgarî ücret ile sürünüyor mecbur devlet ataması yok ztn
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

2 yıllık bölüm tavsiyesi

Bilgi işlem bilgisayar teknisyen veri hazirlama kontrol işletmeni vs.
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

2 yıllık bölüm tavsiyesi

Bilgisayar Teknolojisi oku programcılık yerine yazılım seviyordan programcilik oku ben bilgisayar teknolojisi mezunu oldum bu yıl dersler mühendislik dersleri ile aynı elektrik vs görüyorsun donanımsal bir bölüm
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

YKS - Özel Koşul ve Açıklamalar ne oluyor?

Yanlış yazılmış veya eski olabilir haricinde bazı böyle saçma nedenler olabiliyor Türkiye eğitimine hoş geldin
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

YKS - Özel Koşul ve Açıklamalar ne oluyor?

Kuzey Kıbrıs diyor ve ücretli diyor bu şartları sağlaman lazım mesela 1.65 den uzun Olcan 22 yasdan küçük Olcan diyor
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

2 Yıllık Bilgisayar programcılığı okunurmu

Hocam DGS ile mühendisliğe mi geçtiniz ? Alttan dersiniz oldu mu ? Ben kimse sorduysam ya 2 den ya da 1.siniftan baslatmislar ondan dolayı ben pek istemiom
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

Sınavda Basit Anahtarlığı İçeri Alırlar mı?

Almazlar diye düşünüyorum
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

Aynen öyle yıllardır deneyen var kpss yks den kat kat zor çünkü ülkemizde alım yok yks de barajı geçince üniye giriyosun
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

Şunu soylim kpss universite kazanmaya benzemez daha zor 😃
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

Melekler seni bana yazmis

Altyapın olsa 2 3 haftada konu bitirip 1 ay deli gibi soru cozsen belki 50k civarı gelir ama 30k çok uçuk sayısal da artık puanlar yükseldi 200k için bile mezuna kalınıyor her yıl giren sayısı artıyor buda puanı arttiriyo mesela 300 puan eskiden 150k giriyo iken mesela artık 350 puan ile 150k...
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

AÇIKÖĞRETİM YONETİM BİLİSİM HAKKİNDA BİLGİ

Arada 2 akts fark falan oluyor saydiramiyoemuyum? 1712247524 Hocam burda 5.donemden başlanır diyor da bu doğru mu acaba ?
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

AÇIKÖĞRETİM YONETİM BİLİSİM HAKKİNDA BİLGİ

Önlisans bilgisayar teknolojisi bölümü mezunu olucam bu sene ve DGS ile açıköğretim Yönetim bilişime geçmek istiyorum. Aklımdaki sorular şu 1. ders saydırma yapabiliyormuyum baktığım kadarı ile birçok dersim aynı isimde. 2.mezun olduğum bölümde bilgisayar işletmeni ve veri hazırlama kpss...
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Harbi KBB ye 15 20 gün sonra randevu anca buluoz heleki göz 2 3 ay bekletio jwjfjsk
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

Harbiden ? Doktor olupn işsiz kalma ihtimali doların yarın 20 kuruş olma ihtimali ile aynı
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

Mobilden yazdığım için oto çeviri ve virgülü unutuyorum kbmayin
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

Tıp zor 2 arkadaşım 1 i hemşire dondurdular okulu tıp olan 3.sinif hemşire olan 2.sinif 24 yaşından sonra tabi okunur zaten tıp kazananlar genelde 20 21 yaş falan 28 yaşında tıp okuyan varmış siniflarinda
Top Bottom