Neler Yeni

Bilgisayar teknolojisi DGS geçiş bölüm hakkında

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Bilgisayar mühendisliği tutturamaz isen Yönetim bilişim sistemleri açık öğretime geçmek istiyorum lakin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum DGS ile yönetim bilişime gecebilirmiyim geçiş hakkım var mı bazı sitelerde var bazılarında yok diyor

Rkgamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Rasim Külekçi
ÖSYM kılavuz paylaşıyor oradan hangi bölümlere gidebileceğini öğrenebilirsin

Rkgamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Rasim Külekçi
Yazdığına göre gidebilirsin tabi ki:geek:
Mesaj otomatik birleştirildi:

DGS'ye seneye mi gireceksin

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdığına göre gidebilirsin tabi ki:geek:
Mesaj otomatik birleştirildi:

DGS'ye seneye mi gireceksin
Evet seneye son senem mezun olucam bilgin var ise eğer tutturamazsam açıköğretim okuyim diyorum mantıklı mı sizce hocam

Rkgamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Rasim Külekçi
Hocam ben senin geçtiğin yollardan geçtiğim için söylüyorum, işi gücü bırak sadece DGS'ye çalış. zaten konular basit sadece matematik yapman yeterli, en iyi üniversitelere girme şansın varken bu fırsatı kaçırmanı istemem.

Tutturamazsam diye düşünmeye başladıysan bir şey yapamazsın, 1 yıl çok uzun bir zaman planlı bir şekilde hem okul ortalamanı yükseltirsin hemde DGS'de ilk 500e girersin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Hocam ben senin geçtiğin yollardan geçtiğim için söylüyorum, işi gücü bırak sadece DGS'ye çalış. zaten konular basit sadece matematik yapman yeterli, en iyi üniversitelere girme şansın varken bu fırsatı kaçırmanı istemem.

Tutturamazsam diye düşünmeye başladıysan bir şey yapamazsın, 1 yıl çok uzun bir zaman planlı bir şekilde hem okul ortalamanı yükseltirsin hemde DGS'de ilk 500e girersin.
Cidden yapabilirmiyim sizce ders çalışmayı severim öyle çok çalışmam ama dikkatimi vererek çalışırım ayrıca bir sorum daha var kpss ile DGS konuları çok farklı mı yaklaşık 2 aydır kpss de calisiyorum

Rkgamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Rasim Külekçi
Hocam ciddi söylüyorum üniversite sınavından çok daha kolay, kpss konularıyla da yakın. yapman gereken çok basit, ösym sitesinden dgs konu listesini al daha sonra baştan sona her konuyu youtube'dan izleyip sonrada konu testleri çözmen yeterli. anlayarak ilerlersen çok rahat yaparsın. okul ortalaması da çok önemli bu sene ortalamanı yükseltmen lazım. 1 sene dişini sık sonra İTÜ ODTÜ BOU gibi üniversitelerden hangisini seçsem diye düşüneceksin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Hocam ciddi söylüyorum üniversite sınavından çok daha kolay, kpss konularıyla da yakın. yapman gereken çok basit, ösym sitesinden dgs konu listesini al daha sonra baştan sona her konuyu youtube'dan izleyip sonrada konu testleri çözmen yeterli. anlayarak ilerlersen çok rahat yaparsın. okul ortalaması da çok önemli bu sene ortalamanı yükseltmen lazım. 1 sene dişini sık sonra İTÜ ODTÜ BOU gibi üniversitelerden hangisini seçsem diye düşüneceksin.
Hocam ilk senem bitti ve ortalamam 3.01 olması lazım çok düşük değil lakin iyi de değil sanırım yks den kolay ise yapabilcegimi düşünüyorum ama bilmiyorum hali hazırda 2 aydır kpss çalıştığım için ilerleme baya kaydettim yaklaşık DGS den konuların yüzde 15 20 Şi kadarı bitmiş durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
Bilgisayar mühendisliği tutturamaz isen Yönetim bilişim sistemleri açık öğretime geçmek istiyorum lakin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum DGS ile yönetim bilişime gecebilirmiyim geçiş hakkım var mı bazı sitelerde var bazılarında yok diyor
Hocam 1 sene olmuş ama bende bu bölümü okuyorum 1. sınıf bitti ne yapmayı düşünüyorsunuz. DGS girdiniz mi

Top Bottom