Neler Yeni

Üniversite bölüm seçimimi hakkında

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bilgisayar ya da yazılım okuyacaksan oku, okumayacaksan da hangi bölümü bitirdiğinin önemi yok bence. Yani biyoloji okumuş adam da yazılımcı olabilir ama alaylı yazılımcı olur. Mektepli olmak istiyorsan bilgisayar, yazılım müh vb.

Son düzenleme:

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Bir şey sorabilir miyim benim matematiğin çalışmadığım halde sınıftakilere göre üst seviye 9. Sınıfım dereceli yani yüksek LGS puanı ile alan bir okuldayım ama biyoloji çok kötü sence sayısalmı seçmeliyim ben öyle düşünüyorum ama biyolojim gerçekten kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bende yazılım düşünüyorum inş
Hocam ben sadece matematik ve fizik ile sayısalda 17900 yaptım size kalmış

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Yazılımda ilerlemek istiyorsan %100 sayısal seç.Baska türlü verimi alınamaz bence.Yazılım istiyorsan sayısal seçeceksin,. sayısal seçeceksen iyi çalışacaksın.Her şeyin bir bedeli var gibi düşün.2 sene zorlanırsın ama sonra oohh dersin eğer karşılığını bulursan.

biyoloji çok kötü sence sayısalmı seçmeliyim ben öyle düşünüyorum ama biyolojim gerçekten kötü
Buna hemen 9. Sınıfta karar verme.9. sınıf biyoloji zor zaten.10. sınıfta bak ama ben olsam yine de sayısal seçebilirdim.Sirf biyolojim kötü diye secmemezlik yapmazdım yani.

wwgty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
Maalesef o çalışacak disiplin yok bende.

Biyoloji kolay konu anlatımı okusan yetiyor.Ayrıca 9'um biyolojide zorlanıyorum ileride hiç yapamam diye düşünme 10 biyolojisi çok daha kolay.
Hacı, bu hayattaki en büyük pişmanlığım biyoloji nefretimden dolayı eşit ağırlık bölümünü seçmemdi. Biyolojiden nefret ediyorum sınavlarda boş kağıt veriyordum bunun üzerine eşit ağırlık seçip liseyi bitirdim ve şimdi sevmediğim bir bölümü okuyorum. Pişmanım ne derslerim iyi ne bölümüm için motivasyonum var. Şuanda kendi başıma yazılım öğrenmeye çalışıp biryanda da 3d tasarım öğrenmeye çalışıyorum. Hiçbir şey için geç değil bu bölümü bırakıp tekrar sınava girip bilgisayar mühendisliği okuyabilirim. Soruna gelirsek, evet sayısalı seç biyolojiye rağmen! Malesef günümüzde ne sınav sistemi adaletli ne puanlama sistemi. Son zamanlarda fazlaca Celal Şengör videoları izlemeye başladım ve biyolojiyi sevmeye başladım keşke lisedeki hocam Celal Şengör olsa. Biyolojiye rağmen sayısal bölümü seç diyorum, bu anlattıklarım da neden seçmen gerektiği.

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal
Yazılımda ilerlemek istiyorsan %100 sayısal seç.Baska türlü verimi alınamaz bence.Yazılım istiyorsan sayısal seçeceksin,. sayısal seçeceksen iyi çalışacaksın.Her şeyin bir bedeli var gibi düşün.2 sene zorlanırsın ama sonra oohh dersin eğer karşılığını bulursan.

Buna hemen 9. Sınıfta karar verme.9. sınıf biyoloji zor zaten.10. sınıfta bak ama ben olsam yine de sayısal seçebilirdim.Sirf biyolojim kötü diye secmemezlik yapmazdım yani.
Bende öyle düşünüyorum tm seçsem edebşyetımda kötü bir şey değişmiyor teşşekkürederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,651
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom