Ön Lisans Mezunu açıköğretim ile Lisans okuyabilir mi?

efedmrr13

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar, 2023 senesinde İstanbul Aydın Üniversitesinden Ağız ve diş sağlığı ön lisans bölümünden mezun oldum. Şimdilerde ise bir lisans bölümü okumak istiyorum ama tekrar tyt ayt falan hatta okula git gel yapmakla uğraşamam. Açıköğretim olarak Lisans bölümü okuyabilir miyim? ön lisans mezunu olarak

Merhaba arkadaşlar, 2023 senesinde İstanbul Aydın Üniversitesinden Ağız ve diş sağlığı ön lisans bölümünden mezun oldum. Şimdilerde ise bir lisans bölümü okumak istiyorum ama tekrar tyt ayt falan hatta okula git gel yapmakla uğraşamam. Açıköğretim olarak Lisans bölümü okuyabilir miyim? ön lisans mezunu olarak
DGS ile geçiş yapabildigin şeylere bak DGS ye girip geçiş yapıp açıköğretim varsa anca oyle

AÖF okuyabilirsin. İşletme ve iktisat dışında bir şeyler var mı bilmiyorum.

AÖF YBS Öneririm ama evet tekrar sınava girmen gerek EA 400K civarı kapattı yanlışım yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri