Arama sonuçları: *

• Users: Abranas
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

11. Sınıfım 2. Dönemde açığa geçebilirmiyim.

Sizce açığa geçmek dediklerinizi sağladıktan sonra verimli midir? Ben de düşündüm ama o iradeyi kendimde bulamayacağımı düşündüğümden vazgeçmiştim. Hem devletin sınavları çok zor olur orda da sıkıntı yaşarım diye korktum şahsen.
  2. A

Devamsızlıktan sınıfta kalma kaç gün

9,5 gün; 10. günde kalırsın
  3. A

MAT TEST KİTABI TAVSİYESİ

Bilgi Sarmal.
  4. A

bu soruların cevabını bilen yardımcı olabilirmi ?

1. Soruda buna göre dediği için B olması lazım
  5. A

OGM'nin Liseler İçin Youtube'da yazılılara hazırlık videoları!(Boş çıktı)

1635231474 Hocam haberi silmişler galiba siteye girince hiçbir şey gözükmüyor nedense
  6. A

9.Sınıf Kaynak Önerisi

Biyoloji'de palme vazgeçilmez klasiktir.
  7. A

test çözme alışkanlığı nasıl kazanılır?

Kendine motivasyon kaynağı bul Fazla soru çözmeye değil verimli bir şekilde soru çözmeye önem göster. Test çözdüğün dersi sevmen de önemli bir etken, kendini o dersi sevdiğini ikna edersen hevesle soru çözersin. İlk başlarda 4-5 soru olarak zorla test çözebilirsin, zamanla arttırabilirsin veya...
  8. A

Ders çalışma motivasyonunu nasıl sağlarım?

Anladım hocam. Umarım bir şekilde sorununuzu çözersiniz, bir yolunu bulursanız eminim ders konusunda bir sıkıntınız kalmaz, başarılar.
  9. A

Geldiğin gibi yarım saat kestirip öyle ders çalışmaya başlayabilirsin. Veya gece erken yatıp sabah 5-6gibi kalkıp ders çalışmaya başlayabilirsin; hem bu sürede zihnin boş olur daha güzel çalışırsın. Yani bir şekilde dinç olup öyle ders çalışmanı tavsiye ederim hocam kesinlikle. Çünkü yorgun...
  10. A

Kendine özel bir motivasyon kaynağı bulabilirsin. Benim motivasyonumu sağlayan şey bunun sonucunu alacağımı 'hayal' etmek.
  11. A

11.Sınıfı Ve TYT'yi Eş Zamanlı Olarak Nasıl Bitiririm ?

Ben de senin gibi 11im, açıkçası konuları anlamaya çalışmaktan ben tyt'ye vakit ayıramıyorum. Nadiren problem, paragraf çözebiliyorum sadece. Yazın 9,10 tekrarı yapmayı düşünüyorum
  12. A

10.sınıfta TYT'ye çalışmak mantıklı mı?

Tyt çalışıcam derken 10. Sınıfı eksik kapatma. Yazın çalışabilirsin tyt'ye
  13. A

11. SINIF TYT NASIL HALLEDERİM?

Hocam ben de 11. Sınıfım güne başladığımda 10 adet problem 10 paragraf sorusu çözerek başlamayı planlıyorum. Tyt genel tekrarı da 15 tatilde yapmayı düşünüyorum. Yazında 9,10,11 tekrarı yapmayı düşünüyorum.
  14. A

11. Sınıf'ta tyt çalışılır mı?

Evet hocam onun farkındayım. Ağırlık verdiğim kısım kesinlikle 11 konuları olucak.
  15. A

Paragraf olarak limit yayınları Problem Kolay olarak 321 rehber matematik problemler Zor olarak Acil yayınları veya karekök düşünüyorum hocam 1631696022 Çok teşekkürler hocam. Hafta sonları problem + paragraf + 11. sınıf ders olarak düzenledim. Hafta içini zaten tamamen 11. sınıf dersleriyle...
  16. A

Bu sene 11. sınıfa geçtim. Tyt temelim az buçuk var ama tabii ki eksiklerimde var. Bu eksiklerimi kapatmak için yaz tatilini mi beklemeliyim yoksa hafta sonlarını tyt çalışmak için mi ayırmalıyım? Tyt için problemler SB ve paragraf SB alıp hafta sonunda çalışma gibi bir düşüncem var. Full TYT...
  17. A

11. Sınıf kaynak kitap önerisi

Çok sağ ol hocam.
  18. A

11. Sınıf kaynak kitap önerisi

11. Sınıf için sayısal bölümlerindeki dersler için kaynak kitaplar önerebilir misiniz? Ekstra olarak kanal önerisi veya nasıl çalışmam gerektiği hakkında da fikir verirseniz çok memnun olurum, teşekkürler. Benim düşündüklerim: Matematik: Endemik/ Bilgi sarmal SB Kimya: Palme SB Biyoloji: Palme...
  19. A

Okulunuz kaçta başlıyor?

14.00 - 20.00
  20. A

9 ve 10. sınıf tekrarı için dershane gerekli mi?

RehberMatematik tyt kampını izleyebilirsin tekrar için.
Top Bottom