geçemezsin diye biliyorumHerkes 1. dönemin başında açık liseye geçebileceğimi 2. dönemde geçemeyeceğimi söylüyor bu doğrumu.
Nasıl , çoğu kişi geçilemeyeceğini söylüyor.Ben 2. dönem geçmiştim
Okul verimli geçmiyor, okul saat 7 de bitiyor eve gelmem 8 i buluyor eve gelince yorgun oluyorum hiçbir şey yapamıyorum zamanım kalmıyor ve başka bir nedenim ise almanca kursuna gideceğim ancak okulun saatleri yüzünden onuda yapamıyorum ve bana yeterli geliyor bu sebeplerden dolayı.neden geçiyorsun özel değilse?
Herkes açığa geçmek istiyor moda olmuş açığa geçerken şunları sordun mu kendine " ben evde tek başıma ders çalışabilcek miyim " dershaneye gidiyor olabilirsin orası ayrı tamamen fakat yine dershane her gün olmayacak insanlar açığa geçiyor bilemedin 3 ay sonra pişman oluyor bu en iyi ihtimal bir ay da pişman olup okula dönmek isteyen insanlarda tanıdım gözünü korkutmak istemem fakat DOST ACI SÖYLER bu sözü unutma aslaHerkes 1. dönemin başında açık liseye geçebileceğimi 2. dönemde geçemeyeceğimi söylüyor bu doğrumu.
Bu dediklerini herkes yaşıyor bence biraz daha sabret ben de 11 e gidiyorum açığa gitmek kötü değil fakat her insan okulsuz yapamaz bem yaparım diyorsan buyur yap hocam özgürsün sonuçta ama bir de bu açıdan bak olacaklar da belli az çokNasıl , çoğu kişi geçilemeyeceğini söylüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okul verimli geçmiyor, okul saat 7 de bitiyor eve gelmem 8 i buluyor eve gelince yorgun oluyorum hiçbir şey yapamıyorum zamanım kalmıyor ve başka bir nedenim ise almanca kursuna gideceğim ancak okulun saatleri yüzünden onuda yapamıyorum ve bana yeterli geliyor bu sebeplerden dolayı.
Evet doğru diyorsun dediklerin gerçekten kıymetli teşekkür ederim düşüneceğim yine .Herkes açığa geçmek istiyor moda olmuş açığa geçerken şunları sordun mu kendine " ben evde tek başıma ders çalışabilcek miyim " dershaneye gidiyor olabilirsin orası ayrı tamamen fakat yine dershane her gün olmayacak insanlar açığa geçiyor bilemedin 3 ay sonra pişman oluyor bu en iyi ihtimal bir ay da pişman olup okula dönmek isteyen insanlarda tanıdım gözünü korkutmak istemem fakat DOST ACI SÖYLER bu sözü unutma asla
Bu dediklerini herkes yaşıyor bence biraz daha sabret ben de 11 e gidiyorum açığa gitmek kötü değil fakat her insan okulsuz yapamaz bem yaparım diyorsan buyur yap hocam özgürsün sonuçta ama bir de bu açıdan bak olacaklar da belli az çok
Verimli kullanabilirsin olabilir ben 12 nin basinda geçmiştim diğer iki kardeşim 11.sinifin başında gecmislerdi açığa ama biz dershaneye gidiyorduk okul gibi sabah 8.30 akşam bazen 6-7 bazen 5 de çıkıyorduk eğer bu tarz bir kuruma gitmeyeceksen veya evde yapabileceğinizi düşünüyorsanız iyice kafanızda tartın yoksa pişman olursunuzNasıl , çoğu kişi geçilemeyeceğini söylüyor.
Okul verimli geçmiyor, okul saat 7 de bitiyor eve gelmem 8 i buluyor eve gelince yorgun oluyorum hiçbir şey yapamıyorum zamanım kalmıyor ve başka bir nedenim ise almanca kursuna gideceğim ancak okulun saatleri yüzünden onuda yapamıyorum ve bana yeterli geliyor bu sebeplerden dolayı.
Sizce açığa geçmek dediklerinizi sağladıktan sonra verimli midir? Ben de düşündüm ama o iradeyi kendimde bulamayacağımı düşündüğümden vazgeçmiştim. Hem devletin sınavları çok zor olur orda da sıkıntı yaşarım diye korktum şahsen.Verimli kullanabilirsin olabilir ben 12 nin basinda geçmiştim diğer iki kardeşim 11.sinifin başında gecmislerdi açığa ama biz dershaneye gidiyorduk okul gibi sabah 8.30 akşam bazen 6-7 bazen 5 de çıkıyorduk eğer bu tarz bir kuruma gitmeyeceksen veya evde yapabileceğinizi düşünüyorsanız iyice kafanızda tartın yoksa pişman olursunuz
Şimdi benim bahsettiğim sistem daha çok sınav odakli oluyor her hafta denemeler her hafta farklı sınavlar çözülüyor daha çok soru cevap üzerine gidiyor mesela bizde her haftasonu sınav yapılırdı bazen anlık direk dersten sonra başlardı. İkinci konuya gelirsek açık öğretim sınavlarından bahsediyorsan devlet sınavı olarak çok kolay sınavlar zaten 5 dersi 25 dk da çözüyorsun ama kişiye göre değişiyor tabii ki mesela ben 12. Sınıfta açığa geçtiğimde mezun olmuştum sadece zorunlu dersleri verdim onun dışında bir sorun ile karşılaşmadımSizce açığa geçmek dediklerinizi sağladıktan sonra verimli midir? Ben de düşündüm ama o iradeyi kendimde bulamayacağımı düşündüğümden vazgeçmiştim. Hem devletin sınavları çok zor olur orda da sıkıntı yaşarım diye korktum şahsen.