Açık liseye geçmek mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
0
10. sınıfım şu an. Okul beni psikolojik ve fiziksel olarak çok zorluyor. Bu sene gidebilirim de 11 ve 12'de hem YKS çalışmalarımı, hem akademik başarımı olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. Belki son 2 sene bir yoldan açığa geçebilirim diye hayal kuruyordum, ailem seve seve gideceksin diyor. Ayrıca açık lisede sözlü, proje ödevi puanı vb. yokmuş. Sınavdan ne alırsan o ortalamana geçiyormuş, yani ortalamamı düşürebilir. Bu durumda ne yapmalıyım?

10. sınıfım şu an. Okul beni psikolojik ve fiziksel olarak çok zorluyor. Bu sene gidebilirim de 11 ve 12'de hem YKS çalışmalarımı, hem akademik başarımı olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. Belki son 2 sene bir yoldan açığa geçebilirim diye hayal kuruyordum, ailem seve seve gideceksin diyor. Ayrıca açık lisede sözlü, proje ödevi puanı vb. yokmuş. Sınavdan ne alırsan o ortalamana geçiyormuş, yani ortalamamı düşürebilir. Bu durumda ne yapmalıyım?
Gerek yok bence geçmeye lisede ortam yapmak daha önemli bana kalırsa

Değil herhalde kolay diye biliyordum baya aslında öyle diyen heriflerde vardı ama hep boş zor baya hem başaracan varsa bile geçemezsin herhalde ailen noktayı koymuş ve bide bi işte çalışmaycaksan ki öylede gözüküyor özrlü gibi evde oturmanında hiçbir anlamı yok delirirsin

Açık liseye geçmek çok mantikli ama evde ne yapacaksın asıl soru bu?

Geçebiliyorsan hemen geç. Zorlamanın bir anlamı yok. Evde de hiç sıkılmazsın iyi bir bilgisayarın varsa. En mantıklısı açığa geçmek. Daha rahat çalışırsın. Daha başarılı olursun.

dersini çalışmayacaksan yksye odaklanmayacaksan kendini çürütmüş olursun 11in 2. döneminde geçip full yks çalışman daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,151
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri