Arama sonuçları: *

1. AdomSegat

Disiplin cezası sicilden silinir mi

müdürün odasında sanırsam yok :/
  2. AdomSegat

evet ancak kanıt yok
  3. AdomSegat

neyse pazartesi görücez bende ona dava açarım aga şiddet ne yasaklanmıştı hani
  4. AdomSegat

doğru da hocada gereksiz atarlandı diyorum ki hocam şehitlere niye saygısızlık yapıyım fln diyorum anlamıyor egoistlik yapıyo bende ne derse haklısnız tmm dedim
  5. AdomSegat

zaten okuyordum okurken arkadaş arkadan dürttü bende ona yaptım yani öyle durup hem okumayıp hem gülüp hem orta parmak yapmadım okurken dürttü güldü bende ona hitapen yaptım
  6. AdomSegat

daha önce gitmediysen rahat ol ben sana olayı anlattım bende hiç önce gitmedim sende gitmemissin problem olmaz ama azar yersin ona hazır ol onada katlanacaksın xd
  7. AdomSegat

AGA sizi ispitleyen kız full herşeyle çektiyse durum kötü ilk defa yapıyorsan affeder bida gelme der ama önceden gittiysen sıkınt-
  8. AdomSegat

bune lan qweqdasdlkamd
  9. AdomSegat

yok lan seninki direk ana bacı küfürse seniki beter hacı
  10. AdomSegat

Bende Burda Konu Açılmışken Sorayım Olay; arkadaşla son ders bi 5 6 dk fln var neyse o gün etüte kalmıcam dışarda gezelim diye konuşurken muhabette başlıyoruz olay dün oldu neyse istiklal marşı için sıraya geçtik gene orda devam ediyoruz tam konuşurken istiklal marşı başladı bizde muhabbeti...
  11. AdomSegat

Okul İçin Alışveriş İndirimli Ürünler Önerileriniz

Ya Puma Vardı Bir Tane Sarı&Altın Renk Desenli 100TL'nin altındaydı ya alıcaktım aslında 1630782415 https://www.hepsiburada.com/puma-originals-backpack-sirt-cantasi-07479909-p-HBV00000DI0PJ buydu
  12. AdomSegat

Okul İçin Alışveriş İndirimli Ürünler Önerileriniz

Arkadaşlar Okul İçin HepsiBurada'dan Alışveriş Yapacağım Sizce Neler Alınmalı Birde Uyguna Okul İçin İndirimli Ürün Varsa Atarmısınız Özellikle Çanta Olursa İyi Olur..
  13. AdomSegat

Okulun ilk günü ders işlenir mi?

8. Sınıfsan Büyük İhitimal Bu Sene Zorlu Olucak Çünki LGS Var Fln diyecekler Tanışma Corona Muhabbet derken biter.
  14. AdomSegat

Okulun ilk günü ders işlenir mi?

Evet. (En Azından Bizde Öyle ama Yarısı Fln Nasıldı Diye geçiyor) Gerçi hayırda olabilir çünki onlar genelde Sömestır tatil'nde oluyordu Bu seferki tatil 2 Yıl Olduğu İçin olmayada bilir Kaçıncı Sınıfa Gidiyorsun?
  15. AdomSegat

TYT'de sorular çalındı iddiası

Bro Wait Whoa?
  16. AdomSegat

Okullar ne zaman kapanıyor?

nE
  17. AdomSegat

Sınıfta Kalma Hakkında Yeni Düzenleme

iyi bir haber bir yandan bir yandan kötü bir haber
  18. AdomSegat

"Hedefi Olmayan Öğrenci Sınava Girmesin " Diyen Müdür

lan yarım saatir neye a1 diyosunuz diye rage atıyorum some dicektim amma linçledinz ayp ya
  19. AdomSegat

hüğğğ
  20. AdomSegat

slkdflsmdflksmdflsdf yarıldım
Top Bottom