Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ben bu olayı sadece bu sene geçerli diye anlamıştım ama artık böyleymiş (konusu açıldıysa kusura bakmayın, görmedim)
Yani bundan sonra hiçbir şekilde sınıfta kalma olmayacak mı?Alıntıyı görüntüle
Ben bu olayı sadece bu sene geçerli diye anlamıştım ama artık böyleymiş (konusu açıldıysa kusura bakmayın, görmedim)
Eğer haber doğruysa evetYani bundan sonra hiçbir şekilde sınıfta kalma olmayacak mı?
Çok güzel olur. Fakat eğer öğrenci bir suç işlerse sınıfta kalabilir gibi geliyor.Eğer haber doğruysa evet
Onu bir şekilde ayarlarla herhalde yaÇok güzel olur. Fakat eğer öğrenci bir suç işlerse sınıfta kalabilir gibi geliyor.
Derken ?ülkemizde eğitim sistemi bitti zaten lgs yks gibi sınavlarda çok ciddi haksızlıklar var
Aynen öyle Okuyanın yanında okumak istemeyip huzur bozan olucak.iyi bir haber bir yandan
bir yandan kötü bir haber
YKS'de bir sorun yok, LGS çok ağır... Hocalarımız bile 6-7 dakikada çözüyorlar.ülkemizde eğitim sistemi bitti zaten lgs yks gibi sınavlarda çok ciddi haksızlıklar var
hocam madem sınıfta kalmayı kaldıracaklardı neden liselerde yüz yüze sınavlar yapıldı bazı özel okullar ögrencilerine soruları verdi hepsi 90-100 aldı ama bizim okulda yardım bile etmedilerDerken ?
Yani yardım etmeyi gerektirecek bir şey yoktu sınavda düşük alsak bile sözlülerde yardım ettiler ve dönem sonu 85 le bitirdim.( İmam Hatip 10.Sınıfım )hocam madem sınıfta kalmayı kaldıracaklardı neden liselerde yüz yüze sınavlar yapıldı bazı özel okullar ögrencilerine soruları verdi hepsi 90-100 aldı ama bizim okulda yardım bile etmediler
kanka nasıl yok özel okula giden ögrenci yüz yüze egitim görüyor konu devlet okulu olunca uzaktan egitim bu 2 ögrenciyi nasıl aynı sınava sokuyorlar acabaYKS'de bir sorun yok, LGS çok ağır... Hocalarımız bile 6-7 dakikada çözüyorlar.