Neler Yeni

VODAFONE numara taşıma inanılmaz fiyatlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Şöyle bir sıkıntı var hocam benim TT'de daha 230 gün taahhüt gösteriyor. Şuan vodafone'a online hat taşıma yapsam ne olur acaba ? Cayma bedeli vs öder miyim ne olur bilmiyorum.
Ben vadofondan TT geçerken ödedim sende ödersin büyük ihtimalle

A_TURAN_A

80+ Bronze

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
İzmir'de oturup geçmeyi düşünen varsa geçmesin, Vodafone İzmir'de çekmiyor.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Vodafone kullanıyorum çekim gücünden memnun değilim malesef. Başka operatörlerde kampanya yakalarsam değiştirmeyi düşünüyorum. Şehrin göbeğinde ne internet ne şebeke var. Telefon görüşmesi yapıyorum hat gidiyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam vodafone ucuz evet ama ucuz etin yahnisi.. full çeken evimde 5mbps ile instagramda bile gezemezken turkcell ile 120mbps alıyorum şakasız.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Efe
Vodafone kullanıyorum çekim gücünden memnun değilim malesef. Başka operatörlerde kampanya yakalarsam değiştirmeyi düşünüyorum. Şehrin göbeğinde ne internet ne şebeke var. Telefon görüşmesi yapıyorum hat gidiyor.
bir arkadaş az önce tt 'e geçiş görseli paylaştı Türk Telekom çekim gücü iyi bir yerde iseniz onu da değerlendirebilirsiniz. cayma bedelini unutmayın sonra son faturada sürpriz olmasın

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Asil
bana yardım edin ya uzun sürelerdir vodafone luyum 4gb lık pakete 86tl mi ne veriyorum başka bir hata geçmek gibi bir düşüncem yok vodafone da ucuza iyi bir tarifeye nasıl geçebilirim çok pis kazıklanıyorum şuan

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Efe
evet arkadaşlar tcell'in çekim kapasitesi güzel.. 11 yıllık müşterisine vergiler hariç en ucuz 290 TL az internet az dakika vs paketi paylaşırsan böyle kaçarlar işte.. bakın tam olarak kaçış bu şekilde.. boşuna bilmem kaç müdür yardımcısı görevden alınmadı. bir tane yetkili demez mi arkadaş bu adamları elimizde tutalım? demiyor işte ben bu yüzden tcell defterini kapattım herkesin kendi görüşüdür herkes kendine nasıl uyarsa o paketi tercih edebilir. Vodafone çalışanı ya da komisyoncusu değilim vodafone beğenmediyseniz TT de değerlendirilebilir onda da güzel fiyatlar var YTD

Top Bottom