Neler Yeni

"Hedefi Olmayan Öğrenci Sınava Girmesin " Diyen Müdür

alex jensen

80+ Silver
Saçmalığa bakın öğrencinin hedefi yoksa sınava girmesin puanımız düşüyor demiş müdür.
Şu gibi müdürler görevden alınsın gerçekten. Sınavda hedefim olmasa sırf şunu yazdığı için girer ortalamayı düşürmeye oynardım.
Alıntıyı görüntüle

Kaynak:https://onedio.com/haber/okul-mudur...er-lgs-ye-girmesin-ortalamaniz-dusuyor-985726

Bizim müdürde aynı her sene para toplamak için can atar bir şey olsa para yok der nereye gitti o kadar para merak ediyorum .
benim hedefim müdür

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Adli işlemler başlatıldı.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
1619712407968.png

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Saçmalığa bakın öğrencinin hedefi yoksa sınava girmesin puanımız düşüyor demiş müdür.
Şu gibi müdürler görevden alınsın gerçekten. Sınavda hedefim olmasa sırf şunu yazdığı için girer ortalamayı düşürmeye oynardım.
Alıntıyı görüntüle

Kaynak:https://onedio.com/haber/okul-mudur...er-lgs-ye-girmesin-ortalamaniz-dusuyor-985726

Bizim müdürde aynı her sene para toplamak için can atar bir şey olsa para yok der nereye gitti o kadar para merak ediyorum .
Şimdi giriyorsun CİMER sayfasına bu ss'leri de ekleyerek şikayetini yapıyorsun ertesi gün müdür görevinden alınıyor. Bu kadar basit. Ben üniversitenin müdürünü şikayet ettim 2 dersten bütün sınıfı bilerek bütünleme sınavına bıraktı diye. Bütünleme notlarım 100/100. Bu yazıyı yazan müdür(!) öğrencinin eğitim hakkını elinden gasp ediyor resmen.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi giriyorsun CİMER sayfasına bu ss'leri de ekleyerek şikayetini yapıyorsun ertesi gün müdür görevinden alınıyor. Bu kadar basit. Ben üniversitenin müdürünü şikayet ettim 2 dersten bütün sınıfı bilerek bütünleme sınavına bıraktı diye. Bütünleme notlarım 100/100. Bu yazıyı yazan müdür(!) öğrencinin eğitim hakkını elinden gasp ediyor resmen.
Hocam bana kalmadan haberi yapılmış bence şikayette edilmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen napmadan modlar yaptı merak etme

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Alıntıyı görüntüle

vardır müdürün
müdürün bir bildiği

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Top Bottom