The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
ortalama düşürme diye bir şey mi varmış
Evet evet varmış varmışortalama düşürme diye bir şey mi varmış
Havalarından geçilmeyen müdür tipi bu. Bizim müdürün odasını bir görsen varya saraya mı geldik dersinO müdüre şimdi bir şey derdim ama neyse. Tek diyeceğim şey, torpille müdür olmuş koltukta racon kesiyor
Müdüründe bir hedefi yokmuş galiba 31 Mayıs p tesi dediğine göre31 Mayıs p tesi
Ha?Maks malum partiye oy veren seçmen zekası bu olsa gerek.
Hocam övülür ayrı mesele de bu okulun müdürü okulun sahibi değil ki bununla övünecek mi yaniBir yandan bakınca hak verdim aslında. Çünkü okulun başarı ortlaması bazı şeyler için önemli. Mesela ortalaman yüksek olursa bu okul iyi diye övülür.
Ancak direk girmesinler demek de çok doğru değil.
Müdür olunca kendilerini bir şey sanıyorlarHavalarından geçilmeyen müdür tipi bu. Bizim müdürün odasını bir görsen varya saraya mı geldik dersin
Birde acaba merak ettim ivediklik derken ne demek istedi benim aklıma recep ivedik geldi çünkübizim buranın adamındanda böyle bi açıklama beklerdim zaten
acil yapalım anlamına geliyor. bizim buranın hocaları eski toprak olduğu için(ölmüşler toprak atanları yok) böyle eski kelimeler kullanmalarına alıştık artıkHocam gömmeyin kırıkkaleyi yaa
Birde acaba merak ettim ivediklik derken ne demek istedi benim aklıma recep ivedik geldi çünkü