Arama sonuçları: *

1. Ahmet Berat Ak

İngilizce nasıl gelişir?

Kitap okumak kesinlikle şart. Speaking egzersizi kesssinlikle yapmalısın.
  2. Ahmet Berat Ak

İngilizce ödevime yardım edebilicek var mı ?

kankam bundan sonra sen itfayeci olmak isteyen basketçi bir çocuksun ona göre davran
  3. Ahmet Berat Ak

I want to be a firefighter when I grow up. I love helping people, and being a firefighter lets me do that by saving lives and putting out fires. I'll train hard and be brave to achieve this goal. Successful people work hard, never give up, and they are good at setting and reaching their goals...
  4. Ahmet Berat Ak

hocam soruları metin olarak atabilir misin
  5. Ahmet Berat Ak

[AŞIRI] Artan kitap fiyatları...

Tarih kitapları 2-3 katına çıkmış gecen sene aldığım kitap 2 katına çıkmış yol yol değil
  6. Ahmet Berat Ak

Yabancı Dil Hakkında Sorum Var

İngilizce öyle matematik ve fizik gibi masada öğrenilmez zamanında peder bey bizi aglata aglata öğretmişti konuşman lazım sevmen lazım hoca lazım süper dahi bir adam değilsen kursa gitmen kitap okuman ve konuşman lazım iş hayatına atıldıktan sonra da öğrenebilirsin seni çok zorlar ya da boş...
  7. Ahmet Berat Ak

Münazara için destek lazım :)

Ordu kurulurken en basitinden askeri üstünlük örn; çaldırandaki yavuzun topları . Adete acem ordusunu yok etmiştir. Ankara savaşında timurun filleri osmanlıyı dağıtmıştı ama zama muharabesinde scipio hannibal barcanın savaş fillerini inanılmaz bir zekayla ekarte etmişti çok kafa kafaya bir...
  8. Ahmet Berat Ak

Dershaneden atıldım ne yapmam lazım

Yapma hocam öyle gül gibi aileler tanıyorum ki çocukta varsa bir ilgi her türlü bulur
  9. Ahmet Berat Ak

2022 (LGS) Lise Okul Puanları Açıklandı

bu sene girsem bayağı fazlama olacakmış yüzdelik değişmezdi ama 460 ile 485 arasında çok fark var be
  10. Ahmet Berat Ak

Ortaokulda Sınıfta Kalma Var mı?

Birakmazlar
  11. Ahmet Berat Ak

Bu notlarla Kalır mıyım sınıfta?

İlçe milli eğitime şikayet edin
  12. Ahmet Berat Ak

Aselsan lisesine gidilirmi

ama meslek lisesi tekrar geçiş yapamazsınız ona göre ama anadoludan mesleğe geçersiniz
  13. Ahmet Berat Ak

Aselsan lisesine gidilirmi

git hocam imkanın varsa
  14. Ahmet Berat Ak

Edebiyattan kalıyormuyum

Hayır 50 altı olması lazım
  15. Ahmet Berat Ak

2022de sınıfta kalma nasıl olacak

ne kadar dersten kalırsan başına o kadar iş açılır lise bitene kadar sorumluluk vermen lazım yoksa kalırsın
  16. Ahmet Berat Ak

E-okul ne zaman kapanıyor ve Not ortalaması nasıl 85 yapılır?

nasıl ya babuş biz daha sınav oluyoruz
  17. Ahmet Berat Ak

Bu sene liselerin taban puanları ne kadar artar

Geçen seneye göre çok saha kolay bir sinavdi kaç senelik bilgilerimle bu seneki lgsyi çok rahat çözdüm
  18. Ahmet Berat Ak

biyolojiden kalıcam yardım

o zaman yaparsın hocam bize 2 sene önce final diye tüm konulardan sormuştu 63 almıştım merak etme şu an bizim sınıfta fizikten 16 mattan 8 alan var az insafları varsa sözlüden verirler kalmazsın
  19. Ahmet Berat Ak

biyolojiden kalıcam yardım

yandın hocam ben olsam madde geçişleri veya organel ağırlıklı çalışırdım
  20. Ahmet Berat Ak

Okulda İşlenen Bi̇r Suçtan Dolayi Son 3 Hafta Kala Naki̇l İşlemi̇ Yardim

Sigara normal herkes içiyor bizim yan okul sağlık meslek sanarsin hepsi tekel bayi en ufak detayına kadar sigara biliyor
Top Bottom