Neler Yeni

Aselsan lisesine gidilirmi

.RBO.

80+ Silver
Mühendisliğe bilgisayara elektirik elektroniğe meraklı birisiyim aselsan gibi biryerde calışmayı çok isterim evim aselsan lisesine bir ego bir metro uzaklığında sizce aselsan lisesine gitmemem iyi mi olur yoksa evime daha yakın (30-40dk) puanımdan 40-50 puan daha düşük bir anadolu lisesine gitmemi.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Mühendisliğe bilgisayara elektirik elektroniğe meraklı birisiyim aselsan gibi biryerde calışmayı çok isterim evim aselsan lisesine bir ego bir metro uzaklığında sizce aselsan lisesine gitmemem iyi mi olur yoksa evime daha yakın (30-40dk) puanımdan 40-50 puan daha düşük bir anadolu lisesine gitmemi.
aselsan anadolu mu benim bildiğim meslek lisesi benim kuzenim de gidecekti eğer lise hayatında projeler yapmayı düşünüyorum vs. diyorsanız gitmeniz iyi olacaktır fakat profesyonel bir iş yapacağım (burada profesyonel işten kastım üniversite eğitimi gerektiren bir iş) yapacağım diyorsanız kendi puanınızda anadoluya gitmeniz daha iyi olacaktır hem anadoluda size zaman kalacağından kalan zamanda düşündüğünüz alan hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
git hocam imkanın varsa

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence git. Diğer meslek liseleri gibi değil diye biliyorum. TYT AYT'ye de çalışabilirsin diğerleri gibi kısıtlayıcı değil. Hem puan katkısı da var diye biliyorum.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
ama meslek lisesi tekrar geçiş yapamazsınız ona göre ama anadoludan mesleğe geçersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Ben olsam hiç düşünmeden giderdim

FareV

80+ Bronze
Gidilir güzel lise diye duymuştum ama şuan ki ortamı nasıldır bilmiyorum.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence git. Diğer meslek liseleri gibi değil diye biliyorum. TYT AYT'ye de çalışabilirsin diğerleri gibi kısıtlayıcı değil. Hem puan katkısı da var diye biliyorum.
Puan katkısı derken nasıl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

aselsan anadolu mu benim bildiğim meslek lisesi benim kuzenim de gidecekti eğer lise hayatında projeler yapmayı düşünüyorum vs. diyorsanız gitmeniz iyi olacaktır fakat profesyonel bir iş yapacağım (burada profesyonel işten kastım üniversite eğitimi gerektiren bir iş) yapacağım diyorsanız kendi puanınızda anadoluya gitmeniz daha iyi olacaktır hem anadoluda size zaman kalacağından kalan zamanda düşündüğünüz alan hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz.
Aselsan lisesi anadolu teknik programını uyguluyor şoyle diye biliyorum ilk başta 1 yıl hazırlık var ondan sonra 9 da meslek desleri oluyor ondan sonra her sene meslek dersleri giderek azalıyor diye biliyorum birde muhendis yetiştirecek bir okul olduğun a göre matematik fizik gibi dersler e de önem gösterirler

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Puan katkısı derken nasıl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aselsan lisesi anadolu teknik programını uyguluyor şoyle diye biliyorum ilk başta 1 yıl hazırlık var ondan sonra 9 da meslek desleri oluyor ondan sonra her sene meslek dersleri giderek azalıyor diye biliyorum birde muhendis yetiştirecek bir okul olduğun a göre matematik fizik gibi dersler e de önem gösterirler
Bunun gibi bir şey hatırlıyorum. Şu an geçerli mi bilmem? https://www.basarisiralamalari.com/mesleki-ve-teknik-lise-mezunu-ogrenciler-ek-puan-geldi/

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Aselsana gitmeni öneririm

Top Bottom