Arama sonuçları: *

• Users: Arsek
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Arsek

Sınava 1 sene kala bölümde kararsızlık

200 000 tl lik ev tesisati nasıl bir tesisat ya kaç katlı bu ev
  2. Arsek

Bilgisayar mühendisliği ve Yazılım mühendisliği farkı

farklı piskolojiler dediğim gibi door problem adı altında arastırırsanız daha iyi anlarsınız. ki iş alamaz demiyorum ama büyük stüdyolara ben yazılımcıyım unity öğrendim diye giremez girmek için en az 3 4 tane proje gerçekleştirip cv lerine bunu yazması lazım daha sonrasında büyük studyolar...
  3. Arsek

Bilgisayar mühendisliği ve Yazılım mühendisliği farkı

dijital oyun tasarımı alanında bir yazılımcının iş alması çok zordur en fazla bionluk gibi basit sitelerden basit mobil oyunlar yaptırırlar. bosuna dijital game design bölümleri yok bosuna okumuyoruz yani. daha iyi anlamanız için size bi kaç örnek veriyim. unreal engine ve unity oyun...
  4. Arsek

İNGİLİZCE NASIL OGRENİLİR

ingilizce konusmanın, öğrenmenin en onemli kuralı ingilizce konusup, öğrenmektir. Ne demek istediğimi anlamamıs olabilirsin söyle açıklıyım, ingilizce öğrenirken çoğu ana dili türkçe olan kisiler kafalarında ingilizce kelimeleri türkçeye çevirerek konusmaya çalısır buda konusmayı ve öğrenmeyi...
  5. Arsek

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ

Bu bölümü isteyen birisinin Türkiye de kalmayı düşündüğünü sanmıyorum ve bu bölümü okursanda rahatça yurtdısına çıkabilirsin (tabi nerede okuduğuna bağlı) onun dışında tabii ki de geleceği olan bir bölüm ve herzamanda geleceği olmaya devam eder.
  6. Arsek

Sınavda Basit Anahtarlığı İçeri Alırlar mı?

Hocam kusura bakmayin yanlis bilgi vermisim. Giris belgesinde, "anahtarliksiz basit anahtar" ile girebilirsiniz yaziyor. ayri yeten, ulasim karti , kagit/madeni para ile de girebiliyorsunuz
  7. Arsek

bişe mişe olur diye almazlar. kimse boşu boşuna sorumluluk almaz hocam
  8. Arsek

çıkarırlar bende kolye ve kemerin üstünde dekor oalrak halka vardı onu bile aldıalr
  9. Arsek

Birisi bu matematik sınav sorularını cozmemde yardım edebilirim?

ahahahaha, valla hiç okumadım valoranttaydım direk ctrl c ctrl v yaptım (demekki neymiş bota güvenmicekmişisn :ROFLMAO:)
  10. Arsek

eğer ki hala bişe anlamıyorsan bundan yapacak hiçbirşey yok !
  11. Arsek

1. Soru: 18 kenarlı bir düzgün çokgenin:a) Bir iç açısının ölçüsü: Bir ic¸ ac¸ısının o¨lc¸u¨su¨=(𝑛−2)×180𝑛Bir ic¸ ac¸ısının o¨lc¸u¨su¨=n(n−2)×180n=18n=18Bir ic¸ ac¸ısının o¨lc¸u¨su¨=(18−2)×18018Bir ic¸ ac¸ısının o¨lc¸u¨su¨=18(18−2)×180=16×18018=288018=160=1816×180=182880=160 b) Bir dış açısının...
  12. Arsek

İngilizce konuşma sınavı için yardım

Pamukkale is in Turkey. It is a natural site. Pamukkale means "Cotton Castle." It has white terraces. The terraces are made of travertine. There is hot spring water. People visit Pamukkale for healing. There is an ancient city nearby. The city's name is Hierapolis. Pamukkale is very beautiful...
  13. Arsek

İngilizce öğrenmek için ne/neler yapmalıyım ?

Bu saatte zamanını ayırıp tavsiye bulunanlar için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Gerçekten fazlaca yardımınız oldu, kafamdaki çoğu soruları giderdiniz. iyi akşamalr dilerim.
  14. Arsek

youtube için bir önceki mesajta kendi fikrimi belirttim hocam. telefonda memrise gibi uygulamalar çok denedim ama sürekli ücretli sürüm istedikleri için çok sıkıldım ve bu ücrete değeceklerini düşünmüyorum çünkü bana kattıkları çok bir şey yoktu. telefonumu 1.5 yıla aşkın süredir ingilizce...
  15. Arsek

öncelikle tavsiyeler için teşekkür ederim. başlangıç için günde kaç kelime öğrenmeliyim sizce ? kitap tavsiyesi için teşekkürler böyle bir kitap bakıyordum bende. youtubeden kaynak öğrenme konusunda biraz çekiniyorum çünkü daha önce denedim ve sıkıldım ne yazikki, bunun sonucunda...
  16. Arsek

İnsanlık yararına ürünler geliştiren şirket vari bir bireysel şirketim var denilebilir. burda Yazılım programları, 3d model programları gibi birçok uygulama kullanıyorum ve bunları yaparken bazen kaynak okumam gerekiyor ve türkçe şekilde kaınynaklar nerdeyse yok ve bunun yanında bir ürün...
  17. Arsek

YKS fotoğraf hakkında soru

isterseniz özelden 2 halinizinde fotoğrafını atın dışardan bir gözle yorum yapıyım yani 3 yıl içinde değişmemişsinizdir heralde okadar
  18. Arsek

26 iubat
  19. Arsek

kimlik fotoğrafları direk onaylanıyor ve bi süre ile ilgili bir sıkıntı olsa direk onaylamazlar diye düşünüyorum. ama tabi sınava girerkenki gözetmenlerin gıcıklığı fln tutar boşu boşuna gitmesin emekleriniz. suanki ve eski haliniz arasındaçok fazla fark varsa değiştirin ama siz oldugunuz belli...
  20. Arsek

İYİ test kitabı önerisi

kimya aydın biyoloji biyotik , palme
Top Bottom