Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 920
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
İnsanlık yararına ürünler geliştiren şirket vari bir bireysel şirketim var denilebilir. burda Yazılım programları, 3d model programları gibi birçok uygulama kullanıyorum ve bunları yaparken bazen kaynak okumam gerekiyor ve türkçe şekilde kaınynaklar nerdeyse yok ve bunun yanında bir ürün geliştirken tabikide birçok makale okumam gerekiyor ve tahmin edebileceğiniz üzere bunlarda hep ingilizce. chat gpt den fln çevirmekten sıkıldım ve bundan 2 sene sonra yurt dısına çıkacağım için artık kesin bir şekilde öğrenmeye başlamam gerektiği kararını aldım.
ingilizce seviyem çok derme catma bi şekilde var yabancı serverlerde oyun oynayıp muhabbet ederken konustuklarını az çok anlıyorum.
sizce udemy den ŞÖYLE bir kurs alsam ne kadar mantıklı olur, veya bu daha iyi dediğiniz bir kurs varmıdır ?
yoksa cambly den mi kurs almalıyım
hangisi mantıklı olur veya sizin önereceğiniz bir şey varmı ?
(bir sponsorumun türkiyedeki çalısanlari için ingilizce eğitimi olarak özel ders verdirtiyor ama benim şöyle bir yapım var, hep en iyisi olmaya çalısıyorum ve benden daha iyilerini görünce kötü hissediyorum oyüzden özel ders gibi yüzyüze eğitim almayı tercih etmiyorum açıkcası)
bu kursta çok güzel geldi hangisini tercih etmeliyim bilemiyorum.
ingilizce seviyem çok derme catma bi şekilde var yabancı serverlerde oyun oynayıp muhabbet ederken konustuklarını az çok anlıyorum.
sizce udemy den ŞÖYLE bir kurs alsam ne kadar mantıklı olur, veya bu daha iyi dediğiniz bir kurs varmıdır ?
yoksa cambly den mi kurs almalıyım
hangisi mantıklı olur veya sizin önereceğiniz bir şey varmı ?
(bir sponsorumun türkiyedeki çalısanlari için ingilizce eğitimi olarak özel ders verdirtiyor ama benim şöyle bir yapım var, hep en iyisi olmaya çalısıyorum ve benden daha iyilerini görünce kötü hissediyorum oyüzden özel ders gibi yüzyüze eğitim almayı tercih etmiyorum açıkcası)
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kursta çok güzel geldi hangisini tercih etmeliyim bilemiyorum.
Son düzenleme: