Arama sonuçları: *

• Users: AtiIIa
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AtiIIa

yönetim bilişim sistemleri okunur mu

Hukuk 2.sınıfım meslek değil de fakülte hakkında sorularını cevaplayabilirim.
  2. AtiIIa

Hukuk vs işletme fak. Bölümleri

Sonuçta her ülkenin hukuku farklı. Burada öğrendiğin kanunlar burada geçerli. Tabi çalışmayla da yurtdışına gidebilirsin akademisyen olarak vb.
  3. AtiIIa

Hukuk vs işletme fak. Bölümleri

2022'de 16k yaptım İMU Hukuktayım. Eğer kalın kitapları okumayı sevmiyorsan, hukuk alanı ilgini çekmiyorsa tavsiye etmem. Matematiğin iyiyse YBS de tercih edilebilir.
  4. AtiIIa

Hukuk veya Hemsirelik mi

Ben taa ortaokuldan beri hukuk okumak istiyordum. Tercih döneminde ybs ile hukuk arasında kalıp hukuk yazdım. Şu an İstanbul Medeniyet Üniversitesindeyim. Hocalardan çok memnunum şimdiye kadar. Hepsi çok ilgililer öğrenciyle ve dersle(1 tane istisna hariç). Derslere bakacak olursak da ben çok...
  5. AtiIIa

Hukuk veya Hemsirelik mi

Hukuk 2.sınıfım sorun varsa şimdiye dek gördüğüm kadarıyla yanıtlayabilirim.
  6. AtiIIa

Üniversiteye Gidenler Yardımcı olabilir misiniz(akademik takivmle ilgili)

14 Ocakta Güz dönemi bitiyor 26 Şubatta Bahar dönemi başlıyor 1700316620 Ama 26 Ocak'a kadar finaller var. Geçemezsiniz 11 şubata kadar büt var.
  7. AtiIIa

Okullarda Bölüm Hakkında

Yönetmelik'e bakmadım ama alan değişikliği için büyük ihtimal belli tarihler vardır. Dönem başlarında bir süre devam ediyordur. 1695919312 Hangi tarihe kadar değişiklik hakkın olduğunu sorup öğrenebilirsin. Onun dışında sayı sınırı olduğunu sanmıyorum sürekli uğraştırma diye öyle demiştir.
  8. AtiIIa

Bu sorunun cevabı nedir (TYT)

Yanlış hatırlamıyorsam 0 / sayı = 0 yani 2.şık doğru.
  9. AtiIIa

Bu sorunun cevabı nedir (TYT)

2.ŞIK Ardışık 3 çift sayı ne olursa olsun içinde 8 de olur. 2 4 6 olursa 2x4 den içinde 8 var 10 12 14 olursa 12 yi 3 ve 4 diye ayırırsın 10 u 5 ve 2 diye ayırıp 4 ile 2 yi birleştirirsin yine 8 olur. İşlem sonucu zaten değişmiyor çarpma olduğu için.
  10. AtiIIa

AYT sınavı zorluğu ( sözel )

Sözelde 1928. olan Harley Quinn❖ sana yardımcı olur.
  11. AtiIIa

Eşit Ağırlık matematiği ile Sayısal matematiği arasında ne fark var?

Her şey aynı. Konular ve gireceğiniz sınav falan.
  12. AtiIIa

AYT MATEMATİK GEOMETRİ SORUSU YARDIMM

Hocam bunlar üçgenlere girişte ilk konu. Konu anlatımı dinlerseniz yapabilirsiniz.
  13. AtiIIa

AYT MATEMATİK GEOMETRİ SORUSU YARDIMM

Helal olsun sözelci adam bile çözmüş. Sorun bende galiba :peeposad2:
  14. AtiIIa

bu soruların cevabını bilen yardımcı olabilirmi ?

2.soruda herkese 1 kitap dağıttıktan sonra artan 8 kitabı 8 kişiye 2. kitap olarak ekliyoruz.
  15. AtiIIa

Matematik Olmadan Eşit Ağırlık Olur Mu?

AYT'de biyoloji kimya EA puanını etkilemez ki. TYT'den çözsen bile AYT matematik kadar kurtarmaz seni.
  16. AtiIIa

Matematik Olmadan Eşit Ağırlık Olur Mu?

TM'de diğerlerini geçmeni sağlayacak ders AYT matematik. Eğer hiç yapamıyorsan sözel seç ama çalışarak yapabileceğini düşünüyorum zeki adamsın ;). 11.sınıf mı?
  17. AtiIIa

Sınıfımız karantinaya alındı şimdi ne olacak ?

Biz de bu hafta başı karantinaya girdik. Ama hes koduna işlenmedi. Bir arkadaş 2 doz olanlara işlemiyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Sınavları karantina dönüşü olursunuz. 2 hafta karantina oluyor normalde ama araya 1 hafta tatil gireceğinden 1 hafta gitmemiş olacaksınız.
  18. AtiIIa

Yazılılar Ne zaman başlar?

Bizimki haftaya bugün başlıyor.
  19. AtiIIa

Sınav yayınları paragraf iyi midir?

Bilen adamları etiketlemekde uzmanım @Harley Quinn❖
  20. AtiIIa

TYT Fizik kitabı önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tyt-icin-kaynak-oenerileri.421201/
Geri