Sınıfımız karantinaya alındı şimdi ne olacak ?

Spermman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Az önce mesaj geldi sınıf öğretmeninden ama pek bilgilendirici bir mesaj değildi. Bu konu hakkında birkaç sorum var.
Öncelikle hes uygulamsında ben hala risksiz gözüküyorum bu böylemi kalacak yoksa riskli olarak gözükmeye başlayacakmıyım.
İkinci olarak cuma günü tarih sınavımız vardı ne olacak.
Birde son olarak kaç gün karantinaya girdik.

Az önce mesaj geldi sınıf öğretmeninden ama pek bilgilendirici bir mesaj değildi. Bu konu hakkında birkaç sorum var.
Öncelikle hes uygulamsında ben hala risksiz gözüküyorum bu böylemi kalacak yoksa riskli olarak gözükmeye başlayacakmıyım.
10 güne düştü sınıflar karantinası test yaptır bizim sınıftada çıkmıştı hes de risksiz gözüküyordum bi problem olmuyor tarih sınavına gelince onu okul açılınca hallolur

Öncelikle telefonunu uçak moduna al çünkü günde en az 20 tane çağrı alacaksın. İkinci olarak hes uygulamasına riskli olduğun birkaç saate işlenir ve o zaman karantinanın başlangıç ve bitiş tarihini görebileceksin.
Sınav hakkında bilgim yok.

Öncelikle telefonunu uçak moduna al çünkü günde en az 20 tane çağrı alacaksın. İkinci olarak hes uygulamasına riskli olduğun birkaç saate işlenir ve o zaman karantinanın başlangıç ve bitiş tarihini görebileceksin.
Sınav hakkında bilgim yok.
bu işlenmenin belli bir süresi varmı. Benim bilgisayarımda mikrofon yok. Gidip iyi kötü bir kulaklık almam lazım

bu işlenmenin belli bir süresi varmı. Benim bilgisayarımda mikrofon yok. Gidip iyi kötü bir kulaklık almam lazım
Gün sonuna kadar işlenir. Şimdi gidip alman iyi olur çünkü bugün daha ilk gün olduğu için kontrole geleceklerini sanmıyorum. Yarından itibaren evde durmanı öneririm.

Biz de bu hafta başı karantinaya girdik. Ama hes koduna işlenmedi. Bir arkadaş 2 doz olanlara işlemiyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Sınavları karantina dönüşü olursunuz. 2 hafta karantina oluyor normalde ama araya 1 hafta tatil gireceğinden 1 hafta gitmemiş olacaksınız.

Sınavlar okula döndüğümüz gün yapılacakmış ve telafi sınavına girecekmişiz sınıfça. Bizim okulda öyle olacak yani. Siz de okul açıldığında, tatilden sonra girersiniz sınavlara. Biz de bu hafta başı karantinaya girdik. Korona olan kişilerden biri ağır hasta hatta, hastanede yatıyor ve maskeden hava veriliyormuş...

Geri