TM'de diğerlerini geçmeni sağlayacak ders AYT matematik. Eğer hiç yapamıyorsan sözel seç ama çalışarak yapabileceğini düşünüyorum zeki adamsınTM sınıfındayım matematik yapamıyorum. Eşit ağırlık okuyabilir miyim?
Yok hocam mezunum ben. Dershaneye gidiyorum. Mat yapmadan sınıfta 2. oldum.TM'de diğerlerini geçmeni sağlayacak ders AYT matematik. Eğer hiç yapamıyorsan sözel seç ama çalışarak yapabileceğini düşünüyorum zeki adamsın. 11.sınıf mı?
Ben sayısalcıyımAyt mat olmadan derece olmaz.
Edb olmadan ea olur mat olmazBen sayısalcıyım
Öylesine 15 edb çözmüştüm
Ea sıralamam 4k idi.
Biyoloji, kimya yapsam kurtarmaz mı?Ben sayısalcıyım
Öylesine 15 edb çözmüştüm
Ea sıralamam 4k idi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edb olmadan ea olur mat olmaz
O kadar önemli.
AYT'de biyoloji kimya EA puanını etkilemez ki. TYT'den çözsen bile AYT matematik kadar kurtarmaz seni.Biyoloji, kimya yapsam kurtarmaz mı?
0,5 net yapman gerekiyor. O kadar yaparım.Benim bildiğim Matematik yapamayınca netler sayılmıyordu. Değiştirmiş olabilirler. Mat olmadan maalesef olmuyor. Hayatta işe yaramayacak şeyden sorumlusunuz ama yapacak bir şey yok.
Öyle değil o kural en az birinden 0.5 yapman gerekiyor yani matı 0 yapsan bile puanın hesaplanır0,5 net yapman gerekiyor. O kadar yaparım.
İstediğin bölüm ne?TM sınıfındayım matematik yapamıyorum. Eşit ağırlık okuyabilir miyim?
Felsefe.İstediğin bölüm ne?
KurtarmazBiyoloji, kimya yapsam kurtarmaz mı?