Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Okul ile birkaç sorum olacaktı

Rica ederim. Bu arada arkadaşın dediği gibi hocalar farklı şeyler yapabilirler. Bunun için denetleme falan olur mu artık bilmem.
  2. Aybars Han

Lise içindeyse- bakalım. lise 1 9 lise 2 10 lise 3 11 lise 4 12 varmış.
  3. Aybars Han

Kanka 4 tane dersden kalırsan sınıf tekrarı değil miydi işte? 1694276736 Liselerde 6'dan fazla dersi başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak. Yeni ders ortalaması 50 olan öğrencilerden en fazla 3 dersten başarısız olanlar, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek. Yönetmeliğe göre...
  4. Aybars Han

Yabancı Dil Hakkında Sorum Var

Yeni nesil değişik motivasyon kanalları gramer ezberlemeyi bırakın, kelime ezberlemeyi bırakın pratik yapın korkmayın gibi tavsiyeler veriyor. Ancak bunları kesinlikle abartıyor ve kolay gibi gösteriyor. Bir yere kadar gramer ve kelime bilgi üzerinde çalışın yoksa cümleyi kurarken bunu nereye...
  5. Aybars Han

Cambly'yi pratik yapılan hocalarınızla sadece sohbet yaptığınız bir uygulama olarak reklamlıyorlar. Niye bilmiyorum. Cambly kullandım. Ve boş zaman kalırsa, ya da dersde ilerledikçe hoca ile birebir sohbete başlıyorsun. Başta ara sıra sadece sorular soruyor. Yoksa slayt la konu konu gidiyor ve...
  6. Aybars Han

Bu konu hakkında Yine ve yine ilber hocamı öneriyorum bu konu hakkındaki konuşmalarına bakabilirsin. Öğrenmen ile bir tavsiye verecek olursam: Paranız varsa cambly gibi bir uygulama öneririm ancak en ucuzundan almayın az ders oluyor. Sürekli okuma parçaları okuyup bilmediğiniz kelimeleri öğrenin...
  7. Aybars Han

Oyunculuk ajanslarına girmek mantıklı mı?

Bir istekle başlayacaksanız mantıklı yani sevdiğiniz ve başarılı olma ihtimalinize göre mantıklı yoksa biraz zor iş.
  8. Aybars Han

Babamı Doping Hafıza Batağından Nasıl Kurtarırım

bu 20 bin dediğiniz gerçek mi? eğer 20 bine alan varsa ne diyeyim iyi savurganlıklar...
  9. Aybars Han

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Bu karar hakkında bir şey demiyorum ancak bu meb başkanı çok tehlikeli. umarım şeriata doğru adımlara gitmeyiz.
  10. Aybars Han

Açığa geçmeli miyim ?

Dediğim gibi kişiliğine bağlı sen dürüstçe ben büyük ihtimal böyle olurum diyorsan okul devam...
  11. Aybars Han

Açığa geçmeli miyim ?

Hocam her şey iradenize bağlı eğer ben dediğimin aksine evde kalınca bilgisayara gömülmem diyorsanız, kendim işi iyi planlayabilirim diyorsanız geçin.
  12. Aybars Han

Öğretmenlerim çok soğuk

Sana da eğitimi veren bendim unuttun galiba :D çırak çok kibirlenme istersen :unsure: o.O2 :kekw:
  13. Aybars Han

Öğretmenlerim çok soğuk

cem yılmazdan eğitim mi aldın dayı? Şaka maka bende yazıcaktım da seni gördüm :d
  14. Aybars Han

E kitap yazmak için yardım edebilecek biri

E kitap yazmak istiyorum ve süreç nasıl ilerleyecek nasıl sorunlar yaşayabilirim nasıl atlatabilirim gibi sorularıma yanıt verebilcek bi tecrübeli kişi yardım ederse sevinirim.discord üzerinden iletişime geçebiliriz. 1681019638 neden cevap gelmedi uühü
  15. Aybars Han

Türkiye'de Seçmeli Ders

Bu ne yaa yanlış mı görüyorum ben?
  16. Aybars Han

Okuldan Kacarken Yakalandim

Ama sorun şu ki sonucu size sormamıştım?
  17. Aybars Han

Hocam bu mesahı yazarken ki amacınız neydi?
  18. Aybars Han

Sonuç?
  19. Aybars Han

Lise 1 için eli yüzü düzgün YouTube kanalı

tabii ki de Barış Özcan.
Top Bottom