Neler Yeni

Öğretmenlerim çok soğuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar geçen sene liseden mezun oldum beni özledikleri için çağırdılar büyük bi hevesle gittim fakat öğretmenler çok soğuktu hiç konuşma istekleri yoktu neden olabilir ?

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Salih ÇARDAK
Genelde öğretmen özlenir, ziyaret edilir. İlk kez bir öğrencinin öğretmenleri tarafından özlenip okula özellikle davet edilip üzerine soğuk davrandıklarını gördüm.
Ben öğretmenlerimi özledim ziyaret için gittim ama konuşma istekleri yoktu deseydin daha inandırıcı olurdu.☺️

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde öğretmen özlenir, ziyaret edilir. İlk kez bir öğrencinin öğretmenleri tarafından özlenip okula özellikle davet edilip üzerine soğuk davrandıklarını gördüm.
Ben öğretmenlerimi özledim ziyaret için gittim ama konuşma istekleri yoktu deseydin daha inandırıcı olurdu.☺️
benim öğretmenlerim gezi olduğunda falan çağırıyorlar özel eğitim sınıfı olduğu için.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Hem onlar davet edip hem de onlar mı soğuk davrandı ?

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Valla garip bir durum ben açıkçası soğuk yapacağım insanı çağırmam belki o an moralleri falan bozuktur veya okulla ilgili bir problem olmuştur eğer bir yakınlığınız varsa sor hocam bir sorun mu var fln diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Valla garip bir durum ben açıkçası soğuk yapacağım insanı çağırmam belki o an moralleri falan bozuktur veya okulla ilgili bir problem olmuştur eğer bir yakınlığınız varsa sor hocam bir sorun mu var fln diye
sordum bi sıkıntı yok dediler.

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,504
Üyeler
165,191
Son üye
Hk44