Arama sonuçları: *

• Users: Banxtre
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Banxtre

Bilgisayar donanımı sınavıma yardım edebilir misiniz?

Soruları yükleyin yardımcı oluruz .
  2. Banxtre

KYK Bursu 850 TL Oldu!

Başlık hatalı ,KYK bursu 84 dolardan ,48 dolar oldu Diye düzeltirsen güzel olur :D
  3. Banxtre

KYK Burs ve Kredi Sonuçları Açıklandı!

Yoksulluk belgesi olan bir arkadaşımıza çıkmayan bursun açıklamasıdır bilginize . Garip bir şekilde kafalarına göre dağıtılıyor bu burs ve krediler . Daha ihtiyacı olup da alan görmedim açıkçası.
  4. Banxtre

tyt netlerim nasıl ?

Başlangıç için çok çok iyi,hiç salma devam et bu tempo ile.
  5. Banxtre

YKS BAŞLAMAK İÇİN GEÇ Mİ KALDIM

En iyi programı kişinin kendisi yapar ,dediğiniz uygulayabilecekseniz mantıksız değil güzel bir plan.
  6. Banxtre

YKS BAŞLAMAK İÇİN GEÇ Mİ KALDIM

Tam başlama zamanı ,kesinlikle geç değil. TyT ile Ayt'yi eşit olarak çalışmaya başla zaman kaybetmeden.
  7. Banxtre

Yurt başvuru sonucunu öğrenebilen var mı?

Hocamın dediği gibi , Gencizbiz uygulamasını indirip bakın.
  8. Banxtre

TEST KİTAPLARININ PDF HALİNİ NEREDEN BULABILIRIM

TYT-AYT PDF Telegram yaz çıkar
  9. Banxtre

TEST KİTAPLARININ PDF HALİNİ NEREDEN BULABILIRIM

Telegram grupları var ,oradan bulabilirsin. PDF'leri paylaşıyorlar. İnternete yazdığında direk çıkar.
  10. Banxtre

Beden Öğretmenim 50 Şınav 50 Mekik İstiyor Ne Yapabilirim

O zaman tek seçenek yatacaksın yere
  11. Banxtre

Faber-Castell 2011 Grip sadece "30TL" (süreli)

Orijinal ise çok güzel kalem.
  12. Banxtre

Liseler Saat Kaçta Okula Gidip Gelecek?

O "e-sporcu olacam" cıların mekanı
  13. Banxtre

Ülkedeki bütün üniversite mezunlarını BIM ve A101'e mi atadılar benim mi haberim yok? Kaliteli bir üniversite iyi bölüm okursan kasiyer olmana gerek kalmaz,uyandırayım.
  14. Banxtre

Niye a101 fakültesi mi var? Sana da hak veriyorum bu umutsuzluk ile uniye gitme ,Çapa'ya bile koysalar sonun a101 olabilir
  15. Banxtre

Yks Tercih sonuçları haftaya açıklanacakmış!

Daha KYK başvurusu başlayacak, ev yurt arayanlar vs ,uzatmak çok manasız...
  16. Banxtre

Fizik 11 vektörler soru

Net bir tam sayı değeri veremem çünkü aradaki M+L bileşkesinin K'yı sıfırlaması yeterli. İlla görmek istiyorsanız sıfırlayan kuvvetleri M vektörünü X ve Y ekseninde açabilirsiniz ama açı verilmediği için tam sayı olarak açamazsınız . Sizin hipoteziniz Alfa açısının 90 dereceden küçük olması...
  17. Banxtre

Fizik 11 vektörler soru

Soruda 3 vektörün bileşkesinin sıfır olduğunu belirtmiş ki ben zaten aynı düzlemde olduklarını söylemiştim , 3 ve 4'ün arasındaki genel toplam 5'ten büyük olmak zorunda sebebine gelirsek zaten sinüs teoreminden çıkıyor. Ben de daha basit şöyle anlatayım: 3 ve 4 gücünü öyle bir birleştirecek...
  18. Banxtre

Fizik 11 vektörler soru

Özel bir vektör bilgisine gerek yok ,aynı dediğiniz gibi üçgen mantığından gidilirse 5 ve altındaki sayılar olamaz çünkü arada 90'dereceden az bir açı mevcut . 7 olması için 3 ve 4'ün uc uca eklenmesi gerekiyor o da aynı doğru üzerinde olmadıkları için elenir ,kalan tek cevap 6 olmalı diye...
  19. Banxtre

Fizik 11 vektörler soru

Hocam aradaki açı 90 değil ,öyle olmaması gerekiyor diye biliyorum. 90 olsaydı aradaki açı bileşkeleri 5 çıkacaktı ama dar açı olduğu için 5 olmamalı diye düşünüyorum. Yine de bi tekrar fikrinizi alayım.
  20. Banxtre

Fizik 11 vektörler soru

6 olması gerekiyor diye biliyorum eğer fizik bilgim eskimediyse, Sebebine gelecek olursak aynı doğru üzerinde olsaydılar bileşkeleri 3 ve 4'ün maksimum 7 olabilirdi lakin ayNı doğru üzerinde değiller ve aralarında dar bir açı mevcut bu sebepten ötürü 7 olamaz . Aralarındaki açı 90'dan küçük...
Top Bottom