Arama sonuçları: *

1. B

Stajyer Öğrenci Maaşı

Devletin vereceği destek parası dediğiniz parayı iş verenin alabilmesi için önce senin ücretini yatırması gerekiyor. Ayrıca dediğim gibi cimer bu işle ilgili hiçbir şey yapamaz.
  2. B

Stajyer Öğrenci Maaşı

Cimere şikayetle bir şey çözülmez. Eğer sonuna kadar gideceğim diyorsanız dava açabilirsiniz onun içinde işi bilen bir avukata gidin buralardan aldığınız tavsiyeler işinize yaramaz.
  3. B

Stajyer Öğrenci Maaşı

Devlet desteği para yatırıldıktan sonra iş verene verilen bir destektir. Parayı yatırmadan devlet bir destek vermez. İşe girerken adamla hiç mi konuşmadın çok garip valla babanın veya akrabanın senin yerine her şeyi konuşması garip... Adamın ücret vermemesi de gayet normal işe girerken hiçbir...
  4. B

Stajyer Öğrenci Maaşı

Sigorta yaptırdılar mı? Çalıştığınız yer kamu mu özel mi?
  5. B

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

18 Yaş altına satışı yasak olan bir şeyi lise de içmene izin vermelerini bekliyorsun yani... 1695673500 Genel olarak lise de sigara ortam için içilmeye başlanır ondan sonra da bırakılamaz. Bir çok arkadaşım öyle başladı ve bırakmadı içmeyi 1-2 diye başlayıp paket olarak içiyorlar şimdi. Siz siz...
  6. B

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Her şehirde maalesef ki aylık abonman yok. Sen kendini genele vuramazsın. Kırklareli'de yaşıyorum. Yemeği okulda yiyemiyorum aralarım denk gelmiyor 2-5 arası da kapalı kaldığı için anca ya bekleyeceğim ya da yemeyeceğim. Dışarıdan yurda yemek söylemek imkansıza yakın ya toplanacaksın 2 3 kişi...
  7. B

Spor salonlarının zaten aylık ödemesi 500-600 TL arasında nereye yetiyor bu para ne kadar bereketli bir paraymış arkadaş...
  8. B

Hukuk 2. sınıf öğrencisiyim sadece bu dönemin kitap masraflarına 2200 TL para harcadım. Otobüs parası yurttan okula 7.5 TL git gel sadece yurt okul için net 15 TL para harcırıyorum. Merkeze inmek için de 7.5 7.5 veriyorum 15 de öyle harcanıyor. He sen şimdi merkeze gitme o zaman da...
  9. B

2022 YKS Kayıt Çok acil

Hayırlı olsun sevindim adınıza :)
  10. B

2022 YKS Kayıt Çok acil

Hocam siz e devletten falan kayıt yaptırmadınız dimi ? Yani kayıt yaptırmadan öğrenci numaranızın çıkmaması gerekiyor aslında.
  11. B

2022 YKS Kayıt Çok acil

Ek tercihi başvuruda yerleşemeyenler yapıyor yerleşenler ek tercih yapamıyor maalesef ki. Okulla iletişime geçin eğer olursa okul halleder olmazsa da geçmiş olsun.
  12. B

2022 YKS Hakkında

2020 diyen 0 mantıkla konuşuyor bana göre. 2020 de ayt matematik o kadar kolaydı ki çoğu öğrenci yapabildiği için sıralamalarda çok fazla değişti. 2021 kesinlikle değil. 2022 bana göre 2019 un az daha üstü gelebilir ya da 2019 la benzer sıralamaları yansıtabilir. Türev limit integrale hiç...
  13. B

Raporum Yok, Sınava Girmedim Ne Yapmalıyım?

Ben veli dilekçesini kendim yazıyordum xd. Ama bir gün bile o dileçeyi sormadılar bana ben kendim gidip izinli gözükeyim diye idareye veriyordum. Yoksa hocalarım sormuyordu izin dilekçen nerede diye falan. Ama yine de sağlık ocağına git al olmazsa veli dilekçesiyle de girmemezlik yapabilirsin...
  14. B

EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

Hangi bölümü okumak istiyorsunuz ?
  15. B

Yardım!! Ögretmen ingilizce tiyatro verdi

Ben de lisedeyken tiyatro gibi şeylere çok katılmak istemiyordum. Ama hocalar bu konu da teşvik ediyor ve emin ol sonucu güzel oluyor. Sosyal bilimler de okudum ben 5 yıl hazırlıkla beraber. 5 yılın her yılı tiyatro da görev aldım. İlk yıl hocanın teşvik etmesi sayesinde. Son sınıfken aşk-ı...
  16. B

YKS Eşit Ağırlık İlk 50 Bin Yapabilir Miyim ?

Sen sayısalsın sanırım. Sayısalcının 80 neti olması gerekir ilk 50 bin için ama bir eşit ağırlıkçı 80 net ile ilk bine girebilir.
  17. B

Altyapınız nasıl bilmiyorum. Eğer sıfırsanız gerçekten çok zor kalan 4 ayda her şeyi tamamlamak. 0 değil ve altyapınız var ise youtube üzerinden videolar ile test ve tekrar şeklinde yürümünizi tavsiye ederim. Ve şunu da ima etmiyorum 4 ayda tamamlayamazsınız gibi. Eğer yapamazsanız da seneye...
  18. B

2020 de kolaydı. 2021 gibi sorulup sorulmayacağı belli değil. O yüzden son seneye göre baz alması daha mantıklı.
  19. B

80 net tyt için abartmış arkadaş en azından ilk 50 bin için diyim. TYT 55-60 net civarında yapsan yeterli olur ama burada ayt önemli zaten. AYT de en azından matta 15-20 net yapman lazım. 35 sos 1 den netin olsa 15-20 de olsa ilk 50 binden çok daha iyi yere sokar seni. Ama matematiksiz baya zor...
  20. B

5 ayda eşit ağırlık 120 bine girilir mi?

Eğer adam akıllı 5 ay boyunca sadece derse odaklanırsan yapabilirsin. Matematikte de altyapın sağlamsa rahatlarsın ama matematiğin kötüyse çok zorlanırsın.
Geri